ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αίγιο - αδελφός 35χρονης: «Δεν πίστευα ότι αυτά που βλέπουμε στην τηλεόραση θα μας χτυπούσαν την πόρτα»

Αίγιο - αδελφός 35χρονης: «Δεν πίστευα ότι αυτά που βλέπουμε στην τηλεόραση θα μας χτυπούσαν την πόρτα»

Μίλησε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου

Τη δική του εικόνα που έχει για τα πράγματα έδωσε ο αδελφός της 35χρονης γυναίκας, η οποία σύμφωνα με τα αποτελέσματα του DNA είναι η μητέρα του νεκρού βρέφους που βρέθηκε σε κάδο απορριμμάτων στο Αίγιο.

Αίγιο: Αρνείται ότι γέννησε και πέταξε το παιδί στα σκουπίδια

Αίγιο: "Κομμάτια ήταν. Δεν είχα καταλάβει ότι είμαι έγκυος" - Tι είπε η γυναίκα μέσα από το νοσοκομείο του Ρίου - ΒΙΝΤΕΟ

Εδώ βρέθηκε το νεκρό μωρό στο Αίγιο - Απολυμαίνουν με ασβέστη οι γείτονες - Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες - BINTEO

Ο αδελφός της 35χρονης που έχει πάρει εξιτήριο από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου , είπε πως ήταν αυτό που πήγε την αδελφή του στο νοσηλευτικό ίδρυμα. Αρχικά, σύμφωνα με τα όσα περιέγραψε, πριν τη μεταφέρει στο νοσοκομείο, η γυναικολόγος τους είπε πως η 35χρονη απέβαλε και και ότι αυτό ήξερε κι εκείνο; από την ίδια. Η γυναικολόγος τους ενημέρωσε πως έπρεπε η γυναίκα να υποβληθεί σε καθαρισμό. Λόγω του κόστους των 450 ευρώ που δεν μπορούσε να καλύψει και δεδομένου ότι περιμένει κι αυτός να γεννηθεί το δικό του παιδί, αποφάσισε να την πάει στο δημόσιο νοσοκομείο, στα επείγοντα. Εκεί, όπως ανέφερε, του είπαν ότι επρόκειτο για γέννα.

Eίπε επίσης ότι ενημερώθηκε πως έγινε και μια ανώνυμη καταγγελία σύμφωνα με την οποία ένα μωρό βρισκόταν στα σκουπίδια. Διευκρίνισε πως αυτά γνωρίζει για την υπόθεση και πως τα υπόλοιπα είναι δουλειά της αστυνομίας και υποστήριξε χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων:

«Δεν πίστευα ότι αυτά που βλέπουμε στην τηλεόραση θα μας χτυπούσαν την πόρτα».

Αίγιο: Το DNA "έδειξε" ότι είναι η μάνα του νεκρού - Σήμερα παίρνει εξιτήριο

 

Σχόλια

Ειδήσεις