Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αίγιο: "Κομμάτια ήταν. Δεν είχα καταλάβει ότι είμαι έγκυος" - Tι είπε η γυναίκα μέσα από το νοσοκομείο του Ρίου - ΒΙΝΤΕΟ

Αίγιο: "Κομμάτια ήταν. Δεν είχα κατ...

Σήμερα το εξιτήριο

«Όχι (δεν το πέταξα) μόνο κομμάτια σας λέω. Το είπα και στην αστυνομία. Κομμάτια ήταν. Δεν είχα καταλάβει ότι είμαι έγκυος».  Αυτό υποστήριξε μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star από το κρεβάτιτου πανεπιστημιακού νοσοκομείου της Πάτρας όπου νοσηλεύεται, η γυναίκα που είναι τελικά σύμφωνα με τα αποτελέσματα των εξετάσεων dna, η μητέρα του μωρού που βρέθηκε νεκρό σε κάδο στο Αίγιο. Υποστήριξε πως δεν πέταξε το παιδί.

Αίγιο: Το DNA "έδειξε" ότι είναι η μάνα του νεκρού βρέφους στα σκουπίδια - Σήμερα παίρνει εξιτήριο

«Δεν είχα καταλάβει τίποτα» δήλωσε και η μητέρα της 35χρονης, υποστηρίζοντας πως «ήταν παχιά. Είχε πάντα κιλά. Κόντευε τα 94 κιλά».

Η 35χρονη σύμφωνα το star και τα όσα φέρεται να  είπε στους αστυνομικούς, διατηρούσε σχέση με έναν νεότερο άνδρα από τον περασμένο Ιούλιο. Φέρεται να είχαν ερωτική επαφή μόνο μία φορά. Μετά εκείνος εξαφανίστηκε.

Η γυναίκα δεν έχει συλληφθεί, ούτε έχει ασκηθεί εναντίον της ποινική δίωξη, διότι δεν έχει ολοκληρωθεί το προανακριτικό υλικό.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι το προανακριτικό υλικό θα ολοκληρωθεί, όταν θα υπάρχει και το αποτέλεσμα των ιστολογικών εξετάσεων από το βρέφος. Όσον αφορά τα αποτελέσματα των συγκεκριμένων εξετάσεων αναμένεται να γνωστοποιηθούν σε χρονικό διάστημα από έναν έως τρεις μήνες.

Ο αρμόδιος εισαγγελέας έχει διατάξει να του υποβληθεί από την αστυνομία όλο το προανακριτικό υλικό, με εκκρεμή την ιστολογική εξέταση.

Νεκρό γεννήθηκε το μωρό;

Σύμφωνα με τα πρώτα ευρήματα του ιατροδικαστή, το μωρό φαίνεται πως γεννήθηκε νεκρό, ενώ ήρθε στον κόσμο πρόωρα στους 8,5 μήνες κύησης.

 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Αίσθηση προκαλεί και η τελευταία ανάρτηση της 35χρονης στο Facebook.

«Όλα κάποια στιγμή χάνονται» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Στο προφίλ της στο facebook κατά διαστήματα ανέβαζε και φωτογραφίες με μωρά!

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΦΩΤΟ ΑΠΟ STAR

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις