Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η Κατερίνα Ντούσκα φαίνεται να περνάει άνετα και 1η στον τελικό της Eurovision

Η Κατερίνα Ντούσκα φαίνεται να περνάει ά...

Aυτό αναφέρει η δημοφιλής ιστοσελίδα του διαγωνισμού, wiwibloggs

Ευχάριστα είναι τα νέα για την 40η συμμετοχή της Ελλάδας στη Eurovision 2019 που θα γίνει στο Τελ Αβίβ στο Ισραήλ σ’ ένα περίπου μήνα, σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει η στήλη Eurovisionistas του Mikrofwno.gr και τον υπεύθυνο της, Μάκη Χαραλαμπόπουλο.

Μία από τις δημοφιλέστερες ιστοσελίδες του πανευρωπαικού διαγωνισμού τραγουδιού, το wiwibloggs φέρνει ευχάριστα νέα για τους Έλληνες eurofan.

Πιο συγκεκριμένα η ιστοσελίδα που κατατάσσεται σε αυτές που στηρίζουν χρόνια τον Ευρωπαικό διαγωνισμό, κάθε χρόνο διενεργεί πολλές ψηφοφορίες που καλούνται να ψηφίσουν όσοι ακολουθούν και ενημερώνονται από την ομάδα των συντακτών της.

Έτσι και φέτος η χώρα μας δείχνει να έχει ευνοηθεί από τις ψηφοφορίες που λαμβάνουν χώρα στο συγκεκριμένο ιστότοπο, δείχνοντας μια τάση που επικρατεί προφανώς σε όλη την Ευρώπη και που θέλει φέτος την Ελλάδα να έχει αποκτήσει μία φόρα κι ένα φανατικό κοινό που του αρέσει το τραγούδι της Κατερίνας Ντούσκα «Better love» καθώς είναι διαφορετικό από την "κλασσική συνταγή" που η χώρα μας συνήθως προτιμούσε να στείλει στη Γιουροβίζιον.

Τα τελευταία στοιχεία που είδαν το φως της δημοσιότητας δείχνουν την Ελληνοκαναδή εκπρόσωπο μας Κατερίνα Ντούσκα και το "better love" να έχει ήδη κατακτήσει μια πρωτιά ως το σε ποια θέση θα καταλάβει στον 1ο ημιτελικό που θα διεξαχθεί στις 14 Μαΐου.

Μετά απο πολλά χρόνια, σύμφωνα πάντα με τα στοιχεία που αναφέρονται στους wiwibloggs, η Ελλάδα δείχνει να καταφέρνει να περνάει το σκόπελο κατακτώντας την 1η θέση με απόσταση αναπνοής, την εκπρόσωπο της Κύπρου, την Τάμτα και το «Replay» που  με απόδοση 5/2 βρίσκεται στην 2η θέση έναντι της Ελλάδας που έχει απόδοση 7/4.

Βέβαια αυτά τα στοιχεία και ενδείξεις πολλές φορές αλλοιώνονται και αλλάζουν στον τελικό ενώ χαρακτηριστική περίπτωση των τελευταίων ετών είναι η περίπτωση του εκπροσώπου της Νορβηγίας και νικητή της Eurovision 2009 Alexander Ryubak, ο οποίος πέρυσι αν και "τερμάτισε" πρώτος στον ημιτελικό του τελικώς κατέκτησε την 15η θέση στον μεγάλο τελικό της Γιουροβίζιον.

Αξίζει να αναφέρουμε επίσης ότι σε υψηλή θέση για τις δυνατότητες πρόκρισης στον τελικό έχει η Ισλανδία που κατά πολλούς έχει ένα "αμφιλεγόμενο" τραγούδι, το οποίο μπορεί να κερδίσει ενώ για...άλλους μπορεί να φτάσει και στην τελευταία θέση.

Η Ελληνική αποστολή δηλώνει ικανοποιημένη με τα έως τώρα  θετικά μηνύματα που λαμβάνει και σε συνεργασία με την δισκογραφική εταιρεία της Κατερίνας Ντούσκα, την Minos Emi/Universal προετοιμάζεται για κάθε ενδεχόμενο στο Τελ Αβίβ με τις ευχές όλων των Εurovisionistas της χώρας μας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight