ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

ΘΕΑΤΡΟ

/

Η ΑΘΗΝΑΙΚΗ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΟΥ "ΕΥΓΕΝΙΚΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΛΊΝΚ" ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΣΤΗ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑ- ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΑΠΟ 18/4

Η ΑΘΗΝΑΙΚΗ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΟΥ "ΕΥΓΕΝΙΚΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΛΊΝΚ" ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΣΤΗ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑ- ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΑΠΟ 18/4

Η νέα αυτή παιδική ταινία έχει εγκωμιαστικές κριτικές

O κινηματογράφος Odeon Starcity στην Αθήνα κατακλύστηκε το περασμένο Σάββατο 13 Απριλίου 2019 από πλήθος γονέων και παιδιών που περίμεναν με ανυπομονησία να απολαύσουν τις ερμηνείες των Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη και Κωστή Μαραβέγια στη νέα ταινία του διάσημου στούντιο Laika «Ο Ευγενικός Κύριος Λινκ» που οι κριτικοί έχουν αποθεώσει παγκοσμίως.

Μια επική περιπέτεια που λάτρεψαν οι θεατές όλων των ηλικιών!

Ο Κωστής Μαραβέγιας που δανείζει τη φωνή του στον ευγενικό κύριο Λινκ δηλώνει ενθουσιασμένος που συμμετέχει «σε αυτή την υπερπαραγωγή», όπως λέει χαρακτηριστικά, και απολαμβάνει την παρέα του συμπρωταγωνιστή του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη που με τη σειρά του δανείζει τη φωνή του στον σερ Λάιονελ Φροστ. Ο κύριος Λινκ είναι σύμφωνα με τον Μαραβέγια «ένας γκαφατζής αλλά αγαθός και ευγενικός πίθηκος αλλά όχι ακριβώς πίθηκος!».

Στην πρεμιέρα μεταξύ άλλων παρευρέθηκε ο Κωστής Μαραβέγιας συνοδευόμενος από την Τόνια Σωτηροπούλου.

Η πρεμιέρα έγινε σε συνεργασία με τον ραδιοφωνικό σταθμό Δίεση.

Λίγα λόγια για την ταινία

Ο κύριος Λινκ είναι ένα ελαφρώς αφελές αλλά πολύ έξυπνο και καλόψυχο θηρίο που αποτελεί και το τελευταίο δείγμα της πρωτόγονης καταγωγής του ανθρώπου. Είναι ο σύνδεσμος που λείπει. Με όλο και περισσότερα είδη να είναι υπό εξαφάνιση, ο κύριος Λινκ βρίσκεται σε μεγάλο κίνδυνο καθώς είναι ο τελευταίος του είδους του.

Ξεκινώντας μια τολμηρή αναζήτηση των μακρινών συγγενών του, θα ζητήσει τη βοήθεια του Σερ Λάιονελ Φρόστ, του μεγαλύτερου ερευνητή μύθων και τεράτων στον κόσμο, και της Αντελίνα Φόρτναϊτ που έχει στην κατοχή της τον μοναδικό γνωστό χάρτη που θα οδηγήσει στη μυθική κοιλάδα που κρύβονται οι μακρινοί συγγενείς του, σε μια απίθανη οδύσσεια σε όλον τον κόσμο.

Η ταινία «Missing Link – Ο Ευγενικός κύριος Λινκ» κυκλοφόρησε ήδη στις αίθουσες των ΗΠΑ κάνοντας εισπράξεις το τριήμερο 12-14 Απριλίου 2019, 6,5 εκατομμυρίων δολαρίων. Στην Ελλάδα θα βγει από αυτή την Πέμπτη 18/4 σε διανομή της Odeon.

Οι φωτ. είναι Panoulis photography.

Σχόλια

Culture