ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

ΜΟΥΣΙΚΗ

/

ΜΑGGIE REILLY: ΜΕ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ HIT "MOONLIGHT SHADOW" ΤΡΙΤΗ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟ ROYAL. TI EIΠΕ ΣΤΟ στο thebest ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ PINK FLOYD

ΜΑGGIE REILLY: ΜΕ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ HIT "MOONLIGHT SHADOW" ΤΡΙΤΗ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟ ROYAL. TI EIΠΕ ΣΤΟ στο thebest ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ PINK FLOYD

"Έζησα μια όμορφη ζωή και νομίζω πως έκανα ό,τι ήθελα να κάνω"

Στo Royal της Πάτρας θα εμφανιστεί Τρίτη βράδυ η παγκοσμίου φήμης τραγουδίστρια, Maggie Reilly. Μετά τη Θεσαλονίκη και την Αθήνα κάνει «στάση» στην πόλη μας για μια μοναδική συναυλία για τα τοπικά δεδομένα!

Μια μοναδική συναυλία για τα μουσικά δεδομένα της πόλης!

 

Η Σκωτσέζα τραγουδίστρια που έγινε γνωστή από τη συνεργασία της με τον Mike Oldfield, χαρίζοντας μας διαχρονικά τραγούδια όπως το Μoonlight shadow, To France, foreign affair, αλλά και Family man επιστρέφει στην Ελλάδα μετά από σχεδόν 28 χρόνια για να μας ταξιδέψει με την ονειρική και μεταξένια φωνή της…

Έρχεται με όλα τα μεγάλα τις hits, με τα οποία θα μας μεταφέρει πίσω στο χρόνο που όλα ήταν αθώα

 

Η Maggie Reilly εκτός από την προσωπική της δισκογραφία που απαριθμεί 10 album έχει συνεργαστεί με πολύ μεγάλα ονόματα του χώρου όπως Sisters of mercy, Smokie, Nick Mason, Jack Bruce και αρκετούς άλλους…

Μαζί της, φέρνει στις αποσκευές της όλα τα μεγάλα τις hits, με τα οποία θα μας μεταφέρει πίσω στο χρόνο που όλα ήταν αθώα, σε μια βραδιά που θα μας μείνει χαραγμένη για καιρό στη μνήμη μας.

Λίγο πριν την επίσκεψη της στην Πάτρα μίλησε στο thebest.gr για τη σχέση της με την Ελλάδα, για τις συνεργασίες της, τις σκέψεις πριν ανέβει στη σκηνή κ.α.

Συνέντευξη: Κωνσταντίνα Τσίχλα

Ποια είναι η σχέση σας με την Ελλάδα;
Είναι η τέταρτη φορά που έρχομαι στην Ελλάδα, όμως δεν είχα στο παρελθόν την ευκαιρία να βρεθώ και σε άλλες πόλεις, εκτός της Αθήνας.

Έχω αναμνήσεις από την Ελλάδα

 

Ποιες είναι οι εντυπώσεις και οι αναμνήσεις που έχετε;

Η Ελλάδα είναι μία πολύ ωραία χώρα και οι άνθρωποι της είναι επίσης όμορφοι και καλοί. Έχω αναμνήσεις από την Ελλάδα. Έχω μία φίλη στο Λονδίνο, την Νταϊάνα, που κατάγεται από την Αθήνα οπότε τον περασμένο χρόνο βρέθηκα στην πόλη και πραγματικά η διαμονή  εκεί ήταν μία φανταστική εμπειρία και υπέροχη θέα.

Όλοι οι άνθρωποι που συνάντησα και συνεργάστηκα μαζί τους μου χάρισαν ξεχωριστές στιγμές

 

Πως νιώθετε για τις συναυλίες στην Ελλάδα;

Ερχόμαστε με μια συναυλία δουλεύοντας με την ελληνική μπάντα για πρώτη φορά….δεν έχω ξαναδουλέψει μαζί τους και θα έχει πλάκα.

Πρώτη φορά όμως θα πραγματοποιήσετε συναυλίες στην χώρα μας…

Πράγματι, για πρώτη φορά θα κάνω συναυλίες και μάλιστα με ελληνική μπάντα… Τους συνάντησα και ανυπομονώ να ανέβω μαζί τους στη σκηνή.

Έχετε κάνει πολύ σημαντικές συνεργασίες στη διαδρομή σας… Ποιες ξεχωρίζετε;

Νομίζω ότι όλες ήταν σημαντικές. Όλοι οι άνθρωποι που συνάντησα και συνεργάστηκα μαζί τους, μου χάρισαν ξεχωριστές στιγμές.

Η συνεργασία με τους Pink Floyd ήταν μία πολύ πολύ ενδθαφέρουσα συνεργασία

 

Ήταν και οι ίδιοι άλλωστε διαφορετικοί μεταξύ τους πράγμα που έδινε ένα ενδιαφέρον σε όλο αυτό και δεν μπορώ να ξεχωρίσω την μία συνεργασία από τις άλλες όπως αυτή με τους Pink Floyd πριν από μερικά χρόνια που ήταν μια πολύ πολύ ενδιαφέρουσα συνεργασία. Γενικά αγαπώ τις συνεργασίες που αγγίζουν τον καθένα….

Ποια είναι η σκέψη σας πριν βγείτε στη σκηνή;

Να διασκεδάσουμε τη συναυλία! Να μην είμαι αγχωμένη…..Συνήθως είχα το δικό μου συγκρότημα που δουλεύουμε μαζί για χρόνια…

Έζησα μια όμορφη ζωή και νομίζω πως έκανα ό,τι ήθελα να κάνω

 

Επομένως το να δουλεύεις με νέους ανθρώπους όπως αυτήν την φορά είναι λίγο συναρπαστικό επειδή δεν ξέρεις πώς θα είναι…και αυτή την φορά είναι ενδιαφέρον πώς θα δουλέψουμε και πώς θα διασκεδάσουμε τον κόσμο.

Ποιο όνειρο δεν έχετε πραγματοποιήσει ακόμα;

Κανένα! Έζησα μια όμορφη ζωή και νομίζω πως έκανα ό,τι ήθελα να κάνω.

Ο γαλάζιος ουρανός με κάνει χαρούμενη

 

Τι σας κάνει χαρούμενη;

Ο γαλάζιος ουρανός, η οικογένεια μου προφανώς και να ηχογραφώ νέα τραγούδια.

Στις 16 Απριλίου θα βρίσκεστε στην Πάτρα…Είστε χαρούμενη γι’αυτό;

Όπως σας είπα δεν έχω ξαναπάει πουθενά αλλού εκτός από την Αθήνα οπότε όπου και να πας είναι μια καινούρια εμπειρία και θα έχει πλάκα.

 

Τρίτη 16 Απριλίου 2019, στις 22:00 στο Royal,

Τη συναυλία ανοίγουν οι dj του 80’s Back 2 Carnival, Στέλιος Αποστολόπουλος και Γιώργος Κουβεργιανός

 

(Παλαιό Πτωχοκομείο, Ακτή Δυμαίων 53, Πάτρα)

Προπώληση: 15 ευρώ/ 13 ευρώ (Φοιτητικό, Ανέργων – περιορισμένος αριθμός)

Σημεία Προπώλησης:

Discover Bookstore (στενάκι Βούρβαχη 3-5), Γωνιά του Βιβλίου (Αγίου Νικολάου 32), Queen Café (πλ. Υψηλών Αλωνίων), Φάρος εν Πάτραις.

Στην είσοδο: 18 ευρώ

Ώρα έναρξης: 22.00

Σχόλια

Culture