Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Έξι μέσα στην οροφή καμπίνας φορτηγού! Άλλη μια απίθανη κρύπτη για να περάσουν από Πάτρα - Ιταλία

Έξι μέσα στην οροφή καμπίνας φορτηγού! Ά...

Τους "είδε" το σκάνερ

Έξι αλλοδαποί ήταν κρυμμένοι σε οροφή καμπίνας φορτηγού προκειμένου να περάσουν στην Ιταλία μέσω του λιμανιού της Πάτρας. Κολλητά ο ένας δίπλα στον άλλο εντοπίστηκαν με τη βοήθεια του σκάνερ.

Όπως ανακοίνωσε το Λιμενικό το φορτηγό εντοπίστηκε το Σάββατο 30 Μαρτίου, απογευματινές ώρες και είναι μία από τις απίθανες κρύπτες στις οποίες κατά καιρούς έχουν εντοπιστεί αλλοδαποί προκειμένου να βρεθούν στην Ιταλία.

Όπως επισημαίνει ο Κεντρικός Λιμενάρχης Πατρών Δρόσος Ρεΐζης από την αρχή του χρόνου έχουν αυξηθεί τα περιστατικά με κρύπτες.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ

Στη σύλληψη ενός 44χρονου αλλοδαπού διακινητή αλλοδαπών προέβησαν, απογευματινές ώρες χθες, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε στην πύλη εισόδου οχημάτων του νότιου λιμένα Πατρών, διαπιστώθηκε ότι ο ανωτέρω ως οδηγός Φ/Γ οχήματος (τράκτορας/επικαθήμενο - μουσαμάς), το οποίο επρόκειτο να φορτωθεί σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό το εξωτερικό, μετέφερε επιμελώς κρυμμένους σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη στην οροφή της καμπίνας, έξι (06) αλλοδαπούς στερούμενους ταξιδιωτικών εγγράφων, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε το ανωτέρω Φ/Γ όχημα, το χρηματικό ποσό των τετρακοσίων (400 €) ευρώ, μία (01) συσκευή πλοήγησης καθώς και μία (01) συσκευή κινητής τηλεφωνίας.

*****

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις