ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Καλαμάτα: Το ΠΑΜΕ εισέβαλε σε εκδήλωση της ΓΣΕΕ - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Καλαμάτα: Το ΠΑΜΕ εισέβαλε σε εκδήλωση της ΓΣΕΕ - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Για τα 100 χρόνια της συνδικαλιστικής οργάνωσης

Σε εκδήλωση της ΓΣΕΕ για τα 100 χρόνια της συνομοσπονδίας στην Καλαμάτα, εισέβαλλαν τα μέλη του ΠΑΜΕ. Η εκδήλωση γινόταν στο Μέγαρο Χορού Καλαμάτας στο πλαίσια του 37ου Πανελλήνιου συνεδρίου που φιλοξενείται στην πόλη.

Σε ανακοίνωσή του το ΠΑΜΕ αναφέρει τα εξής:

«Καταγγέλλουμε την πλειοψηφία της ΓΣΕΕ που μπροστά στα 100 χρόνια του εργατικού κινήματος προσπάθησε να λερώσει την ιστορία της τάξης μας, να σκυλεύσει τη μνήμη των εργατών που έδωσαν μέχρι και τη ζωή τους στην πάλη κόντρα στους εκμεταλλευτές μας, να κάνει μία εκδήλωση κεκλεισμένων των θυρών με security και μπράβους. Δείχνει την κατρακύλα τους το γεγονός πως η ΓΣΕΕ επιδίωξε να κάνει εκδήλωση μακριά από τους εργάτες.

Χιλιάδες εργαζόμενοι από όλη τη χώρα και από δεκάδες σωματεία σήμερα διαδήλωσαν μπροστά σε αυτή την προσπάθεια της πλειοψηφίας της ΓΣΕΕ να πραγματοποιήσει συνέδριο με τη συμμετοχή της εργοδοσίας, να διαμορφώσει ψεύτικους συσχετισμούς. Ακούστηκε δυνατά σε όλη την Καλαμάτα το σύνθημα "σωματεία εργατών όχι των εργοδοτών".

Σήμερα πήραν το μήνυμα ότι συνέδριο με εργοδότες, νόθους και ανύπαρκτα συνδικάτα, δεν πρόκειται να γίνει!

Στην Ελλάδα υπάρχει ζωντανό εργατικό-συνδικαλιστικό κίνημα με συνειδητή δράση χιλιάδων εργαζομένων. Δεν υπάρχουν μόνο νόθα σωματεία και μαϊμούδες αντιπρόσωποι».

Σχόλια

Ειδήσεις