ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Έρχεται στην Πάτρα ο Πρέσβης της Ουκρανίας Σέργκι Σουτένκο

Έρχεται στην Πάτρα ο Πρέσβης της Ουκρανίας Σέργκι Σουτένκο

Την Κυριακή στην εκδήλωση του Συλλόγου Ελληνοουκρανικής Φιλίας

Ο Σύλλογος Ελληνοουκρανικής Φιλίας διοργανώνει εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2019 στις 12 το μεσημέρι στο ξενοδοχείο «Αστήρ» (Αγίου Ανδρέου 16), στην Πάτρα.

Θα παραστούν ο Πρέσβης της Ουκρανίας στην Ελλάδα κ. Σέργκι Σουτένκο, η πρόξενος της Ουκρανίας κ. Άννα Τισένκο, ο πρόξενος της Ουκρανίας για την Πελοπόννησο κ. Δημήτριος Αγγελόπουλος καθώς επίσης και ο Πρόεδρος της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης Αθήνας Κρις Σπύρου.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα αναδειχθούν οι σχέσεις Ουκρανίας – Ελλάδας και οι δυνατότητες ανάπτυξης του θρησκευτικού τουρισμού.

Παράλληλα, ο κ. Πρέσβης θα έχει επαφές με φορείς, επιχειρηματίες και τοπικές Αρχές.

Την προσεχή Δευτέρα 25-2-2019 ο κ. Σουτένκο θα έχει συνάντνηση, στις 9:30 π.μ. με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Απόστολο Κατσιφάρα στα γραφεία της Περιφέρειας.

Ακολούθως θα μεταβεί στην Ηλεία, όπου θα έχει διαδοχικές επισκέψεις με την τοπική Εκκλησία και την Αυτοδιοίκηση.

Ειδικότερα, στις 11:30 π.μ. θα έχει συνάντηση με τον Μητροπολίτη Ηλείας κ. κ. Γερμανό στην Ιερά Μητρόπολη Ηλείας και Ωλένης, στις 12:30 μ. θα έχει συνάντηση με τον Δήμαρχο Πύργου Γαβριήλ Λιατσή και φορείς στο Δημαρχείο Πύργου.

Τέλος στις 14:00 θα επισκεφθεί τον Δήμο Ζαχάρως όπου θα έχει συνάντηση με τον Μητροπολίτη Τριφυλίας και Ολυμπίας κ.κ. Χρυσόστομο, τη Δημοτική Αρχή και φορείς, στο Πνευματικό Κέντρο Ζαχάρως

*Πρόεδρος του Συλλόγου Ελληνοουκρανικής Φιλίας είναι ο Μιχάλης Ροδόπουλος.

Σχόλια

Ειδήσεις