ΑΓΟΡΑ

/

Ο μεγαλύτερος ξενόγλωσσος Οργανισμός της περιοχής μας, “Ξένες Γλώσσες Κουτσαντώνη” έκανε Aπονομή Πτυχίων – Δείτε Φωτογραφίες!

Ο μεγαλύτερος ξενόγλωσσος Οργανισμός της περιοχής μας, “Ξένες Γλώσσες Κουτσαντώνη” έκανε Aπονομή Πτυχίων – Δείτε Φωτογραφίες!

243 επιτυχόντες μαθητές!

Την κορυφή της ξενόγλωσσης εκπαίδευσης κατέκτησαν και φέτος τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Κουτσαντώνη, χάρη στα εξαιρετικά αποτελέσματα των μαθητών τους στις εξετάσεις της σχολικής χρονιάς 2017-2018. Η αίθουσα δεξιώσεων του «Αστήρ», όπου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση απονομής πτυχίων το περασμένο Σάββατο, γέμισε με χαμόγελα επιτυχίας! Μαθητές, γονείς και προσωπικό καμάρωσαν και χειροκρότησαν θερμά τους 243 επιτυχόντες μαθητές στην Αγγλική, Γαλλική, Γερμανική, Ιταλική, Ισπανική και Ρωσική Γλώσσα.

Η 100% επιτυχία σε διαφορετικές εξετάσεις, οι επιδόσεις που αγγίζουν το τέλειο και οι ατομικές διακρίσεις για πολλούς μαθητές σε όλες τις γλώσσες, είναι οι λόγοι για τους οποίους άπαντες στα εκπαιδευτήρια Κουτσαντώνη, αισθάνονται μεγάλη χαρά και περηφάνεια για το έργο που έχουν προσφέρει στην ξενόγλωσση εκπαίδευση.

Περήφανοι, ασφαλώς, και για το εκπαιδευτικό τους προσωπικό, το οποίο συνέβαλε τα μέγιστα και φέτος, προκειμένου οι μαθητές των εκπαιδευτηρίων Κουτσαντώνη  να πετύχουν τους στόχους τους!

Οι πρωτιές και οι τεράστιες επιτυχίες για τα εκπαιδευτήρια Κουτσαντώνη:

Eξετάσεις Cambridge FCE (Lower)  – 100% επιτυχία

Εξετάσεις Cambridge CPE (Proficiency) – 100% επιτυχία

Εξετάσεις ESB – B2 – 100% επιτυχία

Εξετάσεις PTE – B2 – 100% επιτυχία

Εξετάσεις BCCE – 100% επιτυχία

Εξετάσεις Γαλλικών – 100% επιτυχία

Εξετάσεις Ιταλικών – 100% επιτυχία

Εξετάσεις Γερμανικών Β2 – 100% επιτυχία

100% επιτυχία και επίτευξη των επιθυμητών σκορ στις εξετάσεις TOEIC και IELTS.

Μια χρονιά γεμάτη επιτυχίες! Η Διεύθυνση και το προσωπικό του οργανισμού συγχαίρει για μία ακόμη φορά τους μαθητές του και τους εύχονται καλή πρόοδο και καλή σταδιοδρομία!

Σχόλια

Αγορά