ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Βγήκε η θάλασσα στη στεριά στο Ρίο – Αποκλεισμένη η παραλιακή - Βροχές και θυελλώδεις ανέμους έφερε η «Υπατία» - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Πάτρα: Βγήκε η θάλασσα στη στεριά στο Ρίο – Αποκλεισμένη η παραλιακή - Βροχές και θυελλώδεις ανέμους έφερε η «Υπατία» - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Επί τόπου Αστυνομία και η Πολιτική Προστασία του Δήμου Πατρέων

Πλημμυρισμένη και αποκλεισμένη βρίσκεται όλη η παραλιακή οδός στο Ρίο, εξαιτίας των θυελλωδών ανέμων που πνέουν την περιοχή, οι οποίοι έχουν ως αποτέλεσμα να έχει βγει η θάλασσα στη στεριά. Σύμφωνα με αυτόπτες που μίλησαν στο thebest.gr, το ύψος των νερών ξεπερνά τα 10 εκατοστά.

Η «Υπατία» φέρνει στην Πάτρα βροχή και ισχυρούς ανέμους – Πλημμύρισε η παραλιακή στο Ρίο – Έπεσε δέντρο στις Ιτιές

Όλη η περιοχή έχει αποκλειστεί από την Αστυνομία, η οποία έχει διαθέσει περιπολικά και προσωπικό στις διασταυρώσεις που οδηγούν στην Ποσειδώνος, ενώ όπως είπε στο thebest.gr ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Διονύσης Πλέσσας, αυτή την ώρα σκαπτικό μηχάνημα του Δήμου, βρίσκεται επί τόπου προκειμένου να σκάψει διοχετεύσεις για να φύγει το νερό από το δρόμο.

Πάτρα: Οι πυροσβέστες απεγκλώβισαν ηλικιωμένο οδηγό ΙΧ από τα νερά στο Ρίο

Νωρίτερα, στον πλημμυρισμένο δρόμο της Ποσειδώνος, εγκλωβίστηκε ένας ηλικιωμένος οδηγός στο ΙΧ του και χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής για τον βγάλουν από το όχημα.

Λόγω των ισχυρών ανέμων έχουν διακοπεί τα δρομολόγια των φέρι μπόουτ στο πορθμείο Ρίου – Αντιρρίου. Πάντως αυτή την ώρα, υπάρχει υφεση των καιρικών φαινομένων στη Γέφυρα Ρίου - Αντιρρίου. Η κυκλοφορία των οχημάτων και η διέλευση των πεζών διεξάγεται κανονικά.

Πάτρα: Έπεσε δέντρο στις Ιτιές από τον ισχυρό άνεμο – ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο, πριν από λίγη ώρα:

Σχόλια

Ειδήσεις