ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κλειστά και σήμερα τα σχολεία των Καλαβρύτων λόγω του χιονιού

Κλειστά και σήμερα τα σχολεία των Καλαβρύτων λόγω του χιονιού

Σε Αροανία, Κλειτορία και Καλάβρυτα

Κλειστά θα παραμείνουν και σήμερα, Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2019, όλα τα σχολεία, στις Δημοτικές Ενότητες Αροανίας, Κλειτορίας και Παΐων του Δήμου Καλαβρύτων, ήτοι, Δημοτικό Σχολείο - Νηπιαγωγείο - Γυμνάσιο Ψωφίδας, Δημοτικό Σχολείο Πάου, Δημοτικό Σχολείο – Νηπιαγωγείο – Γυμνάσιο – Λύκειο Δάφνης και Δημοτικό Σχολείο - Νηπιαγωγείο – Γυμνάσιο – Λύκειο Κλειτορίας, λόγω της συνεχιζόμενης κακοκαιρίας που πλήττει την περιοχή μας, των συνεχών και έντονων σημερινών χιονοπτώσεων και του ολικού παγετού, λόγω των εξαιρετικά χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν.

Η απόφαση ελήφθη, από τον Προέδρο της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας του Δήμου Καλαβρύτων και Προέδρου των Σχολικών Επιτροπών κ. Νικολάου Μαγκαφά, υπευθύνου του Δήμου Καλαβρύτων για τα θέματα παιδείας, ύστερα και από την εισήγηση -  σύμφωνη γνώμη όλων των διευθυντών και προϊσταμένων των ανωτέρω σχολικών μονάδων.

Όσον αφορά τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στη Δημοτική Ενότητα Καλαβρύτων, αναλόγως των επικρατούντων καιρικών συνθηκών, θα ληφθεί απόφαση αύριο το πρωί, για το αν θα λειτουργήσουν ή θα μείνουν κλειστά.

Σχόλια

Ειδήσεις