Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κέρκυρα: Σκότωσε την κόρη του γιατί τα είχε με Αφγανό και την έθαψε στην αυλή - Στην Εισαγγελέα ο πατέρας -ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Κέρκυρα: Σκότωσε την κόρη του γιατί τα ε...

Η σορός του θύματος βρέθηκε χθες αργά το βράδυ, ενώ το φονικό έγινε ανήμερα της Πρωτοχρονιάς

Στην Εισαγγελέα Κέρκυρας αναμένεται να οδηγηθεί ο 52χρονος, αλβανικής υπηκοότητας, πατέρας που ομολόγησε τη δολοφονία της 29χρονης κόρης του κατά τη χθεσινοβραδινή προανακριτική διαδικασία στην Αστυνομική Διεύθυνση Κέρκυρας.

Τη χτύπησε με σιδερόβεργα στο κεφάλι, έπειτα από έντονο διαπληκτισμό

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο πατέρας της 29χρονης φέρεται να τη χτύπησε με σιδερόβεργα στο κεφάλι, έπειτα από έντονο διαπληκτισμό που είχε προηγηθεί μεταξύ των δύο και να τη μεταφέρει μετά στην αυλή του σπιτιού του όπου και την έθαψε, αφού πρώτα της κατάφερε και άλλα χτυπήματα που προκάλεσαν το θάνατό της.

Αιτία του στυγερού φονικού φέρεται πως ήταν η προσωπική ζωή της 29χρονης, την οποία δεν ενέκρινε ο πατέρας της. Τον τελευταίο καιρό η 29χρονη συζούσε με το σύντροφό της, που πρώτος δήλωσε στην αστυνομία την εξαφάνισή της, ενώ η μητέρα της διέμενε στην Αλβανία.

Ιατροδικαστής: Φονικά χτυπήματα με σιδερόβεργα

Η ιατροδικαστική εξέταση που διενεργήθηκε το πρωί έριξε φως στις συνθήκες θανάτου. Όπως είπε η ιατροδικαστής Χρυσαυγή Κούση, στην εκπομπή “Μαζί σου” με την Τατιάνα Στεφανίδου στον ΣΚΑΪ, ο δράστης τη χτύπησε με σιδερόβεργα στο κεφάλι.

Τα φονικά χτυπήματα, όπως διαπιστώθηκε ήταν 7 και ο θάνατος της γλυκιάς Αγγελικής αναπόφευκτος.

Έτσι λύθηκε το μυστήριο της δολοφονίας

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι έρευνες της Αστυνομίας στράφηκαν από την πρώτη στιγμή στον πατέρα της 28χρονης, καθώς την εξαφάνιση της νεαρής κοπέλας δεν δήλωσε ο ίδιος, αλλά ο Αφγανός σύντροφός της. Κατά τις ίδιες πληροφορίες ο πατέρας “έσπασε” κατά την ανάκριση και ήταν αυτός που υπέδειξε πού ήταν θαμμένη η κόρη του.

Η 28χρονη φέρεται να δολοφονήθηκε ανήμερα την Πρωτοχρονιά, ενώ οι αστυνομικές έρευνες εντοπισμού της ξεκίνησαν χθες μετά την ενημέρωση για την εξαφάνισή της από το φίλο της, όταν η 28χρονη, που εργαζόταν σε κερκυραϊκή επιχείρηση δεν εμφανίστηκε το πρωί στην εργασία της.

Οι φωτογραφίες της κοπέλας στο facebook

Το κορίτσι ήταν ανεξάρτητο καθώς εργαζόταν σε κατάστημα στην Κέρκυρα βγάζοντας το μεροκάματο της. Ήθελε να ορίσει μόνη τη ζωή της, αλλά ο πατέρας που έγινε δολοφόνος της, ήθελε να έχει τον τελευταίο λόγο.

Όπως είπε ο φίλος της στους αστυνομικούς η κοπέλα δεν είχε καμία απολύτως επαφή με την μητέρα της τα τελευταία 15 χρόνια και ο μόνος άνθρωπος που είχε στον κόσμο ήταν ο πατέρας της, ο οποίος και είχε αναλάβει την ανατροφή της.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες η μητέρα της όλα αυτά τα χρόνια δεν είχε δώσει κανένα σημάδι ζωής και φέρεται να εγκατέλειψε την Κέρκυρα και να ζει μόνιμα κάπου στην Αλβανία.

Ο πατέρας του Αφγανού για το έγκλημα

Οι εικόνες λίγο μετά την εξιχνίαση του εγκλήματος

Πηγές: AΠΕ - ΜΠΕ , corfutvnews.gr newsit

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις