Από την κατοχή των Γερμανών έχουν κατασκευαστεί πολλά σημεία που παραμένουν ασυντήρητα
Θανατηφόρες κακοτεχνίες σε αφημένα τύχη τους σημεία του οδικού δικτύου της Αχαΐας, αποτελούν παγίδες θανάτου για τους οδηγούς. Η έλλειψη συντήρησης και αναστύλωσης πεπαλαιωμένων υποδομών, σε δρόμους που σήμερα καταπονούνται ιδιαίτερα από έντονο κυκλοφοριακό φορτίο, μπορεί ξαφνικά να προκαλέσουν ακόμα και κατάρρευση στην περίπτωση της γέφυρας Σαρδινης,στην περιοχή της Κάτω Αχαΐας.
Οι γνωρίζοντες κάτοικοι της περιοχής μας λένε, πως η κατασκευή της χρονολογείται από την περίοδο της Γερμανικής κατοχής και σήμερα από το σημείο διέρχεται η παλαιά εθνική οδός Πατρών - Πύργου.
Ένας δρόμος από τον οποίο περνούν καθημερινά εκατοντάδες αυτοκίνητα, κάθε τύπου και βάρους.
Ευτυχώς, Άγιο είχε ο 70χρονος οδηγός ΙΧ αυτοκινήτου, όταν χθες ενώ βρισκόταν εν κινήσει επάνω στην γέφυρα, τμήμα του οδοστρώματος υποχώρησε και δημιουργήθηκε κρατήρας μεγάλου μεγέθους.
Για αποφύγει τα χειρότερα οδηγός έριξε το αυτοκίνητο στις προστατευτικές μπάρες.
Στο σημείο βρέθηκε γερανοφόρο προκειμένου να απεγκλωβίσει το οχημα.Ισως σε κάποιο άλλο σημείο ο επόμενος οδηγός να μην είναι και τόσο τυχερός.
Στα αξιοσημείωτα του ρεπορτάζ είναι πως ο Δήμαρχος Ανδρέας Παναγιωτόπουλος που έφτασε στο σημείο, είπε πως δεν γνωρίζουν ελέω Καλλικράτη σε ποια υπηρεσία πρέπει να απευθυνθούν για να ξεκινήσει η διαδικασία αναστύλωσης της γέφυρας.
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr









