ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Βελτιώστε -ασθητά- την online gaming εμπειρία σας, με ένα τηλεφώνημα - Πως θα κάνετε fast path την γραμμή ιντερνετ σας

Βελτιώστε -ασθητά- την online gaming εμπειρία σας, με ένα τηλεφώνημα - Πως θα κάνετε fast path την γραμμή ιντερνετ σας
Πομώνης Γιάννης

Οσα πρέπει να γνωρίζουν οι online gamers

Υπάρχει μια λέξη με 4 γράμματα που λίγοι γνωρίζουν. Ο λόγος για το "ping". Οι gamers βέβαια, έχουν κατα νου περι τίνος πρόκειται, αλλά λίγοι έχουν πάρει πρωτοβουλίες για να το βελτιώσουν.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ PING

Το ping είναι ίσως ο πιο σημαντικός παράγοντας στην ποιότητα της σύνδεσής σας. Αν έχετε καλό ping (δηλαδή κάτω από 30ms), τότε έχετε μια πολύ καλή απόκριση συναρτήσει του server στον οποίο είσαστε συνδεδεμένοι. Με απλά λόγια το ping είναι το πόσο άμεσα θα ανταποκριθεί το internet στα “κλικ” μας.

Το ping μετριέται σε κλάσματα του δευτερολέπτου, millisecond (ms). Αν είσατε multiplayer gamer, το ping κάτω από 30ms είναι πολύ καλό. Ειδικά σε παιχνίδια FPS, στα οποία όποιος πατήσει πιο γρήγορα την σκανδάλη κερδίζει. Είναι ο χρόνος απόκρισης στην εντολή που δίνετε, από τη στιγμή δηλαδή του κλίκ, μέχρι η εντολή να πάει στον απομακρυσμένο server και να επιστρέψει σε εσάς το αποτέλεσμα.

ΤΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΩΣΕΤΕ ΤΟ PING ΕΥΚΟΛΑ

Όσοι παίζετε Online παιχνίδια πρέπει να ενεργοποιήσετε το fastpath στη γραμμή σας! Πως θα το κάνετε αυτό...

Καλείτε την τεχνική υποστήριξη του Provider σας και τους ενημερώνετε ότι θέλετε να ενεργοποιηθεί το fastpath στη γραμμή σας. Αυτό ήταν...

Δεν χρεώνεστε απολύτως τίποτα και συνήθως η ενεργοποίηση γίνεται μετά από μερικά λεπτά ή κάποιες ώρες.
Ενεργοποιώντας το fastpath στη γραμμή σας βελτιώνετε το Ping το οποίο είναι σημαντικό για τη σύνδεση σας με τους αντιπάλους σας στα online παιχνίδια.

Το μόνο αρνητικό που ίσως παρατηρήσετε είναι ότι πιθανότατα θα μειωθεί λίγο η ταχύτητα σας στο Download.
Επίσης αν είστε μακρυά από το καφαο του provider σας και έχει ήδη θόρυβο η γραμμή σας, ίσως παρατήσετε αποσυνδέσεις. Σε αυτή την περίπτωση καλείτε εκ νέου στην τεχνική υποστήριξη του Provider σας και τους ενημερώνετε για να απενεργοποιήσουν το Fastpath.

Τηλέφωνα Τεχνικής υποστήριξης internet Provider:

OTE : 13888
Forthnet : 13831
Wind : 13800
Cyta : 13877
HOL / Vodafone : 13844

Σχόλια

Ειδήσεις