Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΠΟΨΕΙΣ

/

Θα τρελαθώ!

Θα τρελαθώ!
Αβράμη Ζάνα

Θα πηδηχτώ απ’ το παράθυρο!

Το Θέατρο του Παραλόγου είναι παγκοσμίως αναγνωρισμένο σαν ένα πρωτοποριακό θεατρικό ρεύμα που εμφανίστηκε μετά το Β Παγκόσμιο Πόλεμο και κυριάρχησε στη δεκαετία του 1950. Ως κύρια χαρακτηριστικά έχει τη γλωσσική ασυναρτησία, (τα λόγια και οι πράξεις δε συνδέονται λογικά), και τη παρωδία καθιερωμένων αξιών. Π

αρόλο που η λογοτεχνική αξία των έργων του Ευγενίου Ιονέσκο και του Σάμιουελ Μπέκετ είναι αναμφισβήτητη, όταν το βλέπεις να ζωντανεύει στο δικό σου περιβάλλον, η υπόθεση γίνετε αστεία, αλλά και βαθιά ανησυχητική. Χτες, 24/01/2011, άκουσα τρία πράγματα τόσο τρελά και παράλογα που κάνει τους συγγραφείς του λεγόμενου Αντί Θεάτρου να φαίνονται ερασιτέχνες.

Πράξη πρώτη - Η νεκροφόρα είναι επιβατικό αυτοκίνητο;

Ανοίγοντας το πρωί την τηλεόραση, παρακολούθησα την εκπομπή του κυρίου Παπαδάκη, και μαζί με τους υπόλοιπους τηλεθεατές, είχα την ευκαιρία να μάθω ότι η νεκροφόρα είναι επιβατικό αυτοκίνητο και όχι επαγγελματικό όχημα.

Η εκπομπή μου έδωσε το κίνητρο να ψάξω στο Διαδίκτυο και να δω ότι αυτό το φλέγον ζήτημα απασχολεί τη ΔΟΥ Μυτιλήνης, αλλά και τον ιδιοκτήτη γραφείου τελετών στη Μυτιλήνη, Θωμά Βαναβάκη, τον οποίο η ΔΟΥ Μυτιλήνης χρεώνει αναδρομικά τα αυξημένα τέλη κυκλοφορίας που πρέπει επιβάλλονται στα επιβατικά αυτοκίνητα μαζί με πρόστιμα και προσαυξήσεις ετών.

Ο κύριος Βαναβάκης έχει ξεκινήσει μια δικαστική διαμάχη για το πώς πρέπει να αντιμετωπίζονται φορολογικά οι νεκροφόρες, αλλά μέχρι να βγει η απόφαση είναι υποχρεωμένος να πληρώνει κάθε μήνα 370 ευρώ (μέχρι να εξοφλήσει το χρέος που του καταλόγισε η ΔΟΥ Μυτιλήνης), καθώς μόνον έτσι τού χορηγείται φορολογική ενημερότητα που έχει ισχύ ενός μηνός και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μία και μόνη φορά.

Πράξη δεύτερη - Οι «Ράμπο» του ΣΔΟΕ έπιασαν … δύο χοιρινά μπούτια!

Ο οδηγός ενός επιχειρηματία ανέλαβε να μεταφέρει ένα ταψί με φαγητό στο φούρνο της Κάτω Αχαϊας για ψήσιμο. Ο οδηγός είχε βάλει το ταψί στο κάθισμα του συνοδηγού αλλά κάπου στη διαδρομή τον σταμάτησαν άνθρωποι του ΣΔΟΕ για έλεγχο.

Τα καμάρια της Δίωξης οικονομικού εγκλήματος θεώρησαν πως η μεταφορά του κρέατος με το αυτοκίνητο της εταιρίας ήταν παράνομη αφού ο οδηγός δεν είχε να επιδείξει… παραστατικά!!! Παρά τις μάλλον απεγνωσμένες προσπάθειες του οδηγού να τους πείσει πως δεν επρόκειτο για εμπόρευμα, του επέβαλαν πρόστιμο συνολικού ύψους 1200 ευρώ!

Πράξη τρίτηΑυτόφωρο για αυτούς που ΚΛΕΒΟΥΝ τα σκουπίδια

Δύο αλλοδαποί και ένας συνεργός τους, εργαζόμενος στο τμήμα καθαριότητας του Δήμου Ηρακλείου Κρήτης, συνελήφθησαν επ΄ αυτοφώρω ύστερα από καταγγελία του αντιδημάρχου Ηρακλείου την ώρα που αφαιρούσαν ανακυκλώσιμα υλικά από μπλε κάδους απορριμμάτων.

Είπες τίποτα! Τώρα τουλάχιστον το ξέρω και την επόμενη φορά που θα διανοηθώ να πάρω ένα χάρτινο κουτί από την ανακύκλωση, (για να το κάνω τουαλέτα για την γάτα μου), θα φροντίσω να φορέσω κουκούλα για να μη βρεθώ και εγώ στα κρατητήρια.

Πράξη τέταρτηΗ Δίκη του Franz Kafka

Είναι ένας κακομοίρης με το όνομα Josef K., που μια μέρα συλλαμβάνετε και οδηγείται στη φυλακή. Αρχίζει η Δίκη, δικάζετε και εκτελείται χωρίς ποτέ να καταλάβει το γιατί.

Ε, αυτή η πράξη δεν έχει παιχτεί ακόμα. Αλλά μη στενοχωριέστε και κυρίως μη ανυπομονείτε! Είναι στα Προσεχώς …..

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

* Τα κείμενα που φιλοξενούνται στη στήλη «Απόψεις» του thebest.gr απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του portal.

Απόψεις