ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Το μήκους 231 μ. κρουαζιερόπλοιο ARTANIA έδεσε στο λιμάνι και κατέλαβε όλο τον μόλο! Πάνω από 1.000 άτομα στην πόλη- ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Πάτρα: Το μήκους 231 μ. κρουαζιερόπλοιο ARTANIA έδεσε στο λιμάνι και κατέλαβε όλο τον μόλο! Πάνω από 1.000 άτομα στην πόλη- ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ
Πομώνης Γιάννης

Δείτε τις εικόνες

Είναι η πρώτη φορά που δένει στην Πάτρα το συγκεκριμένο κρουαζιερόπλοιο. Το ARTANIA κατέπλευσε στο λιμάνι της Πάτρας, το πρωί της Παρασκευής στις 7.00 πμ. Με μήκος 231 μ. πλάτος 32 μ. και με 1071 επιβάτες, κυρίως Γερμανούς, εκτός των 515 μελών του πληρώματος το εν λόγω "μεγαθήριο" δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο. Το πλοίο αναχώρησε στις 8.00μμ για το νησί της Κέρκυρας.

Το thebest.gr μίλησε με ταξιδιώτες του ARTANIA που δεν σταμάτησαν να κατεβαίνουν από το τεράστιο πλοίο, το πρωί της Παρασκευής. Απολαμβάνουν την Ελλάδα, τον καιρό της, τους ανθρώπους και τα αξιοθέατα, απ' όπου κι αν έχουν περάσει.

Οι γερμανοί ταξιδιώτες δήλωσαν πως απόλαυσαν τη ρακή και το ούζο, στην Κρήτη, ενώ λάτρεψαν και την Πύλο, από όπου επίσης πέρασε η κρουαζιέρα τους.

Σχεδόν στο σύνολό τους δήλωσαν πως θα επισκεφθούν το αρχαιολογικό μουσείο της Πάτρας και ειδικά το Κάστρο της, το οποίο μας είπαν πως έβλεπαν από το πλοίο καθώς έμπαιναν στον Πατραϊκό και προσέγγιζαν το λιμάνι της πόλης.

Παράλληλα ένας σημαντικός αριθμός των ταξιδιωτών -προερχόμενοι κυρίως από τη Γερμανία- αναμένεται να επισκεφτεί το Ιστορικό και Εμπορικό κέντρο της Πάτρας για να πιει τον καφέ του, αλλά και να κάνει αγορές.

Ο Ο.Λ.ΠΑ. Α.Ε. έχει προετοιμαστεί σχετικά για να τους παράσχει τις καλύτερες δυνατές λιμενικές υπηρεσίες και ευκολίες, με τα δρομολόγια λεωφορείων να γίνονται ανα 10 λεπτά από και πρός το κρουαζιερόπλοιο.

Σχόλια

Ειδήσεις