Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Τέμπη
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δεμένα παραμένουν τα πλοία λόγω των ισχυρών μποφόρ

Δεμένα παραμένουν τα πλοία λόγω των ισχυρών μποφόρ

Παραμένει κλειστό το Ρίο - Αντίρριο

Δεμένα στα περισσότερα λιμάνια της χώρας παραμένουν τα πλοία, λόγω των πολύ ισχυρών ανέμων έντασης έως 10 μποφόρ που επικρατούν σε πολλές θαλάσσιες περιοχές.

Σε ισχύ είναι απαγορευτικό απόπλου από Πειραιά, Ραφήνα και Λαύριο ενώ δεν εκτελείται κανένα δρομολόγιο για τον Αργοσαρωνικό.

Στη γραμμή Πέραμα-Παλούκια Σαλαμίνας τα δρομολόγια γίνονται κατά την κρίση των πλοιάρχων ενώ κλειστές είναι οι γραμμές Ρίο-Αντίρριο, Γλύφα Φθιώτιδας - Αγιόκαμπος, Αγ. Μαρίνα-Νέα Στύρα, Αρκίτσα- Αιδηψός, Καβάλα-Πρίνος, Αλεξανδρούπολη-Σαμοθράκη, Κέρκυρα-Λευκίμμη. Ανοιχτή είναι η γραμμή Κεραμωτή Λιμένας Θάσου.

Πάντως καλό είναι οι επιβάτες που πρόκειται σήμερα η αύριο να ταξιδέψουν να επικοινωνούν με τα κατά τόπους λιμεναρχεία και τουριστικά πρακτορεία για τυχόν αλλαγές οι τροποποιήσεις. δρομολογίων.

AΠΕ - ΜΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις