Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Το "Λόγω Τιμής" επιστρέφει! Αυτό είναι το πρώτο τρέιλερ της σειράς - BINTEO

Το "Λόγω Τιμής" επιστρέφει!  Α...
Τσίχλα Κωνσταντίνα
[email protected] , Facebook Page

20 χρόνια μετά

Επιστρέφει η σειρά «Λόγω Τιμής» μετά από 20 χρόνια στην μικρή οθόνη με τους ίδιους μάλιστα ηθοποιούς! Μάλιστα δημοσιοποίηθηκε και το πρώτο τρέιλερ της σειράς.

"Λόγω Τιμής" της... Πάτρας, επιστρέφει 20 χρόνια μετά - The Best News

 

Μία παρέα φοιτητών από την Πάτρα ήταν οι ήρωες της σειράς της Μιρέλλας Παπαοικονόμου, «Λόγω Τιμής» που έκανε πρεμιέρα στο Mega, το 1996. Ο Μάνος (Άλκης Κούρκουλος), η Ηρώ (Βίκυ Βολιώτη), η Μάνια (Χριστίνα Αλεξιανάν) ο Μιχάλης (Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης), η Αθηνά (Αγγελική Δημητρακοπούλου), ο Άρης (Γιώργος Πυρπασόπουλος) και ο Βασίλης (Δημήτρης Αλεξανδρής) επιστρέφουν μετά από 20 χρόνια στη μικρή οθόνη.

Έτοιμο το πρώτο επεισόδιο του "Λόγω Τιμής, 20 ... - The Best News

Η ομάδα στη συνέχεια της επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς του Mega, είναι ίδια.

Το σενάριο υπογράφει και πάλι η Μιρέλλα Παπαοικονόμου και τη σκηνοθεσία ο Πατρινός Λάμπης Ζαρουτιάδης.
Πώς βρίσκουμε όμως σήμερα τους νεαρούς ήρωες της σειράς; «Κάποιοι έχουν μια επιτυχημένη καριέρα, κάποιοι άλλοι έχουν πληγεί από την κρίση της εποχής, άλλοι έχουν δημιουργήσει οικογένεια και παιδιά κι άλλοι έχουν εγκαταλείψει την πρωτεύουσα. Παρακολουθούμε τις ζωές τους, τα οικογενειακά και τα επαγγελματικά τους προβλήματα στην σημερινή ελληνική πραγματικότητα με έμφαση στην μεταξύ τους άρρηκτη φιλία, πιστοί σ ένα «Λόγω Τιμής» που έδωσαν 20 χρόνια πριν, πως ότι κι αν συμβεί θα παραμείνουν πάντα φίλοι», αναφέρει η Μιρέλλα Παπαοικονόμου.

Η ιδέα είναι πραγματικά εντυπωσιακή. 25 χρόνια χρόνια μετά με αφορμή, ένα περιστατικό όλοι οι φίλοι συναντώνται ξανά. Οι ζωές τους έχουν αλλάξει αλλά ο τηλεθεατής θα έχει τη δυνατότητα να δει σε «flashback» τα χρόνια της αθωότητας.

Στο «Λόγω τιμής» θα πρωταγωνιστήσει ο Αλκης Κούρκουλος, ο Κωσταντίνος Μαρκουλάκης, η Βίκυ Βολιώτη, ο Γιώργος Πυρπασόπουλος, η Χριστίνα Αλεχανιάν, ο Δημήτρης Αλεξανδρής, η Άννα Δημητρακοπούλου κα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight