Συγκίνηση και χαμόγελα
Ημέρα παράδοσης- παραλαβής ήταν η σημερινή στα Υπουργεία μετά τον χθεσινό ανασχηματισμό της κυβέρνησης. Μάλιστα οι τελετές είχαν έντονο «άρωμα γυναίκας» αφού σε πολλά υπουργεία το τιμόνι έχουν αναλάβει πολιτικοί γένους... θήλυκου.
Στο Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού η Λυδία Κονιόρδου παρέδωσε στην υπουργό: Μυρσίνη Ζορμπά. Εκεί ήταν και ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης



Η υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου παρέλαβε το υπουργείο με την παρουσία της απερχόμενης υπουργού Όλγας Γεροβασίλη και του γενικού γραμματέα του υπουργείου, Γρηγόρη Θεοδωράκη.




Με μαύρο φόρεμα η μία και με ένα μπορντό φόρεμα η άλλη, οι κυρίες Όλγα Γεροβασίλη και Κατερίνα Παπακώστα αντίστοιχα ανέλαβαν τα ηνία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.




Ο Φώτης Κουβέλης παρέλαβε το υπουργείο Ναυτιλίας.



Το υπουργείο δικαιοσύνης παρέλαβε ο Μιχάλης Καλογήρου.


Στο υπουργείο Άμυνας ανέλαβε καθήκοντα η Υφυπουργός Μαρία Κόλλια Τσαρουχά

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr










