Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Τέμπη Πόλεμος στη Μέση Ανατολή
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Εισαγγελέας καλεί σε απολογία την οικογένεια Κουτσολιούτσου για την Folli Follie

Εισαγγελέας καλεί σε απολογία την οικογέ...

Η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς συντάσσει το δικό της πολυσέλιδο πόρισμα

Ο οικονομικός εισαγγελέας Γιάννης Δραγάτσης έχει καλέσει σε απολογία όλα τα εκτελεστικά μέλη της εταιρείας Folli- Follie, δηλαδή το διευθύνοντα σύμβουλο Τ. Κουτσολιούτσο, τον πρόεδρο Δ. Κουτσολιούτσο, και τα μέλη Κ. Κουτσολιούτσου και Ε. Ζαχαρίου. Τις κλήσεις για ανάκριση έχει αποστείλει ο οικονομικός εισαγγελέας Γιάννης Δραγάτσης και σύμφωνα με πληροφορίες τις έχουν λάβει ήδη όλα τα εκτελεστικά μέλη της εταιρείας Folli- Follie, δηλαδή ο διευθύνων σύμβουλος Τ. Κουτσολιούτσος, ο πρόεδρος Δ. Κουτσολιούτσος, το μέλος Κ. Κουτσολιούτσου, και το μέλος Ε. Ζαχαρίου.

Επίσης, από τον οικονομικό εισαγγελέα έχουν κληθεί και τα μέλη της προηγούμενης επιτροπής ελέγχου της Folli – Follie, μεταξύ των οποίων ήταν και ο πεθερός του κ. Κουτσολιούτσου κ. Μαντζαβίνος.

Εν τω μεταξύ, η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς συντάσσει το δικό της πολυσέλιδο πόρισμα (ανω των 800 σελίδων) ύστερα από τις απαντήσεις που έδωσαν τα μέλη της διοίκησης και της Επιτροπής Ελέγχου. Εκτιμάται ότι η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς θα προχωρήσει σε βαρύτατα πρόστιμα και σημασία θα έχει ποια κατηγορία (χειραγώγηση) θα τεκμηριώνει στο παραπεμπτικό πόρισμά της.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά
494483
Follow us on Facebook
Follow us on Facebook

Αγορά