Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Του έκλεψε "αριστοτεχνικά" το τσαντάκι από καφετέρια

Πάτρα: Του έκλεψε "αριστοτεχνικά&qu...

Συλλήψεις και για σειρά άλλων αδικημάτων

Συνελήφθη χθες το απόγευμα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, μια 44χρονη , η οποία πήγε σε καφετέρια και με την μέθοδο της απασχόλησης, αφαίρεσε από 22χρονο , το τσαντάκι του, το οποίο περιείχε το χρηματικό ποσό των εκατό ευρώ και διάφορα έγγραφα.

Επίσης σύμφωνα με το ενημερωτικό δελτίο της αστυνομίας:

Συνελήφθη χθες το πρωί, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Γ΄ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών, ένας 18χρονος αλλοδαπός,  υπήκοος Αφγανιστάν, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.


Σύλληψη αλλοδαπού για καταδικαστική απόφαση


Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στην Κάτω Αχαΐα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας, ένας 31χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Πατρών, σύμφωνα με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης τεσσάρων μηνών και χρηματική ποινή 3.500 ευρώ για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών.


Σύλληψη δύο αλλοδαπών για παράνομη είσοδο


Συνελήφθησαν, χθες το πρωί, στην Κάτω Αχαΐα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας, δυο αλλοδαποί, υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 37 και 28 ετών, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που τους διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι διέμεναν παράνομα στην Χώρα.


Σύλληψη για κλοπή


Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας 26χρονος ημεδαπός, διότι με την μέθοδο της απασχόλησης, αφαίρεσε από πάγκο αρτοποιείου 41χρονου  το κινητό του τηλέφωνο.

Επισημαίνεται ότι το κλεμμένο κινητό βρέθηκε και αποδόθηκε στον παθόντα.


Σύλληψη  για κατοχή ναρκωτικών


Συνελήφθη,χθες το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας 27χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν δυο ναρκωτικά δισκία.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις