Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η Νατάσα Ράγιου με φανέλα της ΑΕΚ!

Η Νατάσα Ράγιου με φανέλα της ΑΕΚ!

Στην παρουσίαση του βιβλίου για την ομάδα που έγινε στο Αίγιο

Με φανέλα της ΑΕΚ εμφανίστηκε η Νατάσα Ράγιου, στην παρουσίαση του βιβλίου ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΕΚ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ του Νίκου Αγγελίδη στο Αίγιο. Η γνωστή δημοσιογράφος είχε μαζί της τον πατέρα της, τον οποίο και ευχαρίστησε μέσα σε πολύ συγκινητικό κλίμα, που της έμαθε να αγαπάει την ΑΕΚ. Του υποσχέθηκε ότι θα ανταμώσουν μαζί, αγκαλιά, στα εγκαίνια του γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια. «Μου το έχει υποσχεθεί ο αγαπημένος μου φίλος Δημήτρης Μελισσανίδης» τόνισε χαρακτηριστικά.

Πάνω από 130 φίλοι της ΑΕΚ από το Αίγιο και τις γύρω περιοχές, βρέθηκαν το βράδυ του Σαββάτου, στο artCafé Πολυτεχνείο του γνωστού φίλου της ΑΕΚ Παναγιώτη Ρώρου. Η αίθουσα γέμισε ασφυκτικά με τον κόσμο να έχει φτάσει μέχρι τον εξώστη όπου τα παιδιά του τοπικού Club της ORIGINAL και του ιστορικού Σ.Φ. ΑΕΚ Αιγίου, έδωσαν το δικό τους ρεσιτάλ ενισχύοντας την ατμόσφαιρα με συνθήματα.

Παλιοί παράγοντες και ποδοσφαιριστές της θρυλικής Α.Ε. Αιγίου - της ομάδας που ιδρύθηκε το 1931 ως Προποντίδα και στην συνέχεια μετονομάστηκε σε ΑΕΚ Αιγίου, έδωσαν το παρών, όπως και πολλοί εκπρόσωποι του τοπικού ποδοσφαίρου και του Παναιγιαλείου που θυμήθηκαν αξέχαστες στιγμές του παρελθόντος.

Η Νατάσα Ράγιου μίλησε για το έργο και την επαγγελματική σταδιοδρομία του Νίκου Αγγελίδη, ενώ αναφέρθηκε στη δική της ερωτική - όπως την χαρακτήρισε - σχέση με την ΑΕΚ.

Βασικός ομιλητής ήταν και ο γιατρός Λευτέρης Λημναίος, που έχει φορέσει την φανέλα με τον δικέφαλο αετό στο στήθος. Μίλησε για το ιστορικό κομμάτι που ενώνει την ΑΕΚ με την Προσφυγιά, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στο συνοικισμό του Αιγίου ο οποίος και διαμόρφωσε σε μεγάλο ποσοστό την σημερινή εικόνα της τοπικής κοινωνίας.

Ο Νίκος Αγγελίδης παρουσίασε τις 302 ΑΕΚ όλου του κόσμου και ένα ξεχωριστό - συγκλονιστικό βίντεο, με ΟΛΗ την ιστορία της Α.Ε. Αιγίου, με σπάνιο φωτογραφικό υλικό. Η παρουσίαση αυτή προκάλεσε ρίγη συγκίνησης στους παρευρισκόμενους, πολλοί από τους οποίους είδαν τους εαυτούς τους στις φωτογραφίες -για πρώτη φορά μετά από δεκαετίες. Η ατμόσφαιρα που επικράτησε στην εκδήλωση, κυριολεκτικά δεν περιγράφεται.

Οι παλιοί παίκτες Χρήστος Μαστροκυριάκος και Φίλιππος Κοσσάρας έθεσαν το στοίχημα της αγωνιστικής επαναδραστηριοποίησης του δικέφαλου αετού του Αιγίου, κάτι που έγινε δεκτό με μεγάλο ενθουσιασμό.

Παράλληλα έγινε ζωντανή σύνδεση μέσω Skypeμε τον πρώην προπονητή και παίκτη του Αιγιώτικου δικέφαλου, Στράτο Μαστροκυριάκο, ο οποίος ζει πλέονμόνιμα στις ΗΠΑ όπου και προπονεί τον ιστορικό Παγκύπριο της Νέας Υόρκης, την ομάδα στην οποία κρέμασε τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια ο Μίμης Παπαϊωάννου.

Σημαντικότατη συμβολή στην διοργάνωση της σπουδαίας εκδήλωσης είχαν ο Κώστας Κωστόπουλος και ο Μιχάλης Παπαμιχαήλ, ενώ την παράσταση έκλεψε ο πρώην άσος της ΑΕ Αιγίου, ιερωμένος σήμερα Πατήρ Σωτήριος Καραγκούνιας.

Το βιβλίο ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΕΚ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ πωλείται σε όλα τα βιβλιοπωλεία και αποστέλλεται στο σπίτι σας - αν το θελήσετε - επικοινωνώντας με το [email protected].

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight