Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Τέμπη Πατρινό Καρναβάλι 2026
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Καθημερινό φαινόμενο οι κόντρες στους δρόμους της Πάτρας - Ν.Ε.Ο. Πατρών - Κορίνθου και Περιμετρική οι βασικές... πίστες - ΦΩΤΟ

 Καθημερινό φαινόμενο οι κόντρες στους δ...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Σχεδόν κάθε βράδυ στήνονται αγώνες

Ν.Ε.Ο. Πατρών - Κορίνθου και Περιμετρική είναι οι βασικές... "πίστες" των δικυκλιστών, αλλά και οδηγών "πειραγμένων" ΙΧ αυτοκινήτων, οι οποίοι δεν γίνεται να περάσουν χωρίς να γίνουν αντιληπτοί, από τους δρόμους αυτούς, αλλά και μέσα και από πολυσύχναστες περιοχές στις εισόδους και εξόδους της Πάτρας.

Μηχανές με τρομακτική ταχύτητα και αντίστοιχο θόρυβο "σκίζουν" την ηρεμία της νύχτας και ανα δύο κάνουν κόντρες. Οι ταχύτητες ξεπερνούν σε κάποιες περιπτώσεις και τα 200 χλμ/ώρα.

Για το φαινόμενο δεν έχουν ανακοινωθεί επίσημα κάποιες συλλήψεις ή ακόμη και προσαγωγές προς συνέτιση των εμπλεκόμενων, οι οποίοι θέτουν σε κίνδυνο όχι μόνο τους ίδιους αλλά και τους άλλους ανυποψίαστους οδηγούς και πεζούς.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις