Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ο γιος του ιδιοκτήτη των Jumbo, ο ένας νεκρός στην πόρσε που σκόρπισε τον θάνατο στην Αθηνών - Λαμίας

Ο γιος του ιδιοκτήτη των Jumbo, ο ένας ν...

Το δυστύχημα έχει προκαλέσει σοκ στο πανελλήνιο

Ο γιος του ιδιοκτήτη των πολυκαταστημάτων Jumbo Απόστολου Βικάκη, Γιώργος, είναι ο ένας από τους δύο επιβαίνοντες στην πόρσε που εξετράπη της πορείας της το απόγευμα της Κυριακής στην Εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας οδηγώντας σε θάνατο 4 άτομα. Συγκεκριμένα φρικτό θάνατο βρήκαν μια 33χρονη γυναίκα με τον τρίχρονο γιο της που βρίσκονταν εντός σταθμευμένου honda civic σε πάρκινγκ, καθώς και οι δύο επιβαίνοντες στην πόρσε που έπεσε επάνω τους τρέχοντας με ιλιγγιώδη ταχύτητα.

Το τραγικό δυστύχημα έχει καταγραφεί σε βίντεο που σοκάρει.

Σύμφωνα με το protothema ο ένας εκ των δυο επιβαινόντων στο αυτοκίνητο ήταν ο Γιώργος Βακάκης, 24 ετών καθώς και ένας φίλος του. Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό ποιος από τους δύο οδηγούσε.

Ο Γιώργος Βακάκης είχε επιστρέψει πριν από λίγες ημέρες από τις Ηνωμένες Πολιτείες όπου σπούδαζε και μαζί με τον φίλο του που βρισκόταν κι αυτός μέσα στην Πόρσε πήγαιναν στην Αράχωβα για ολιγοήμερες διακοπές. Από επιχειρηματικούς κύκλους αναφέρεται ότι ο Γιώργος Βακάκης προοριζόταν για διάδοχος του Απόστολου Βακάκη στο τιμόνι των Jumbo.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις