Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Θερμή χειραψία Τσίπρα – Καραμανλή στην παράδοση του Κέντρου Πολιτισμού του Ιδρύματος Νιάρχος στο Δημόσιο – ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Θερμή χειραψία Τσίπρα – Καραμανλή στην π...

Το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, μπορεί να γίνει το καταφύγιο καλλιτεχνικών ονείρων

Στην τελετή παράδοσης του Κέντρου Πολιτισμού του Ιδρύματος Νιάρχος στο δημόσιο βρέθηκε το απόγευμα της Πέμπτης ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος είχε χειραψία με τον Κώστα Καραμανλή και τον Κυριάκο Μητσοτάκη ενώ είχε ένα σύντομο διάλογο με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο.

Ολοκληρώνεται ένας δεκαετής κύκλος και ανοίγει ένας καινούργιος. Το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, παραδίδει στο υπουργείο Πολιτισμού ένα έργο που έχει τεράστια αξία για την πόλη μας, ανέφερε στην ομιλία του κατά την τελετή παράδοσης του Κέντρου Πολιτισμού του Ιδρύματος Νιάρχος στο Δημόσιο ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας. Στην ομιλία του ο κ. Τσίπρας τόνισε:

«Το Ίδρυμα Νιάρχος είναι υπερτοπικός πόλος έλξης μοναδικός συνδυασμός του δημόσιου χώρου με τα δρώμενα του πολιτισμού. Πρόκειται για ένα έργο για τους πολλούς και όχι για την ελίτ, ένα έργο για όλους και όχι για τον καθένα ξεχωριστά. Έχει κερδίσει την αναγνώριση και την αγάπη του κόσμου από την αρχή της λειτουργίας του.

Το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, μπορεί να γίνει το καταφύγιο καλλιτεχνικών ονείρων. Δίνει τη δυνατότητα στην κοινωνία να συνδέσει πιο στενά τον πολιτισμό με την καθημερινή ζωή.

Ο πολιτισμός δεν μπορεί να θεωρείται πολυτέλεια είναι πραγματική ανάγκη αν θέλουμε να υπερασπιστούμε το δικαίωμα και την ελπίδα σε ένα καλύτερο κόσμο.

Η Εθνική Λυρική Σκηνή έρχεται στο καινούργιο της σπίτι φέρνοντας μια εξαιρετική προίκα ανέφερε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και υπογράμμισε πως αν η οικονομική αξία του έργου είναι σημαντική, η πολιτιστική του αξία είναι ακόμη μεγαλύτερη .

Το Ίδρυμα Νιάρχος ήρθε να προσφέρει σε μια εποχή που άλλοι ήρθαν για να πάρουν όχι για να δώσουν. Και οι Έλληνες πολίτες εκτιμούν βαθύτατα αυτή την κίνηση.»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις