...& δε μένουν καθόλου παραπονεμένοι!
Μόλις μια ανάσα πριν από το πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν και τη σκυτάλη στα ψώνια παίρνουν οι άνδρες. Και μπορεί να μένουν πάντα τελευταίοι στις αγορές, δε μένουν όμως καθόλου παραπονεμένοι!
Εκείνοι που γνωρίζουν και ξεχωρίζουν το ποιοτικό και φινετσάτο ντύσιμο ξέρουν που θα το βρουν χωρίς καν να ταλαιπωρηθούν. Στα καταστήματα Principe (Γεροκωστοπούλου 23, Ερμού 54), συνώνυμο της καλής ποιότητας και της φινέτσας στα ρούχα, όλοι οι άνδρες ανεξαρτήτως ηλικίας και στιλ, βρίσκουν αυτό ακριβώς που τους ταιριάζει.
Εν όψει ρεβεγιόν και εορταστικών καλεσμάτων, εδώ βρίσκεις τα πιο κομψά κοστούμια για να κλέψεις τις εντυπώσεις, αλλά και πολλές προτάσεις για δώρα σε αγαπημένα πρόσωπα. Εννοείται ότι και οι επιλογές για casual ντύσιμο είναι πάρα πολλές και καλύπτουν κυριολεκτικά κάθε γούστο. Αρκετά είδη έχουν και έκπτωση μέχρι 31/12... Εκμεταλλευτείτε το!




Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr












