Στην Αράτου πάνω από την Αγίου Ανδρέου
Η brasserie της Πατρας παρουσίασε το menu για το Χριστουγεννιάτικο Ρεβεγιόν της Παραμονή Χριστουγέννων.
Ιδιαίτερο βράδυ για ιδιαίτερους ανθρώπους... Γιαυτό και έμεις επιλέξαμε ιδιαίτερες και ξεχωριστές γεύσεις για το Ρεβεγιόν της Παραμονής Χριστουγέννων
"Menu Ρεβεγιόν Παραμονής Χριστουγέννων"
• Σούπα: Βελουτέ γλυκοκολοκύθας με καβουρδισμένα φουντούκια, φύτρες κόλιανδρου, μέλι από θυμάρι και κενέλ από τυρί κρέμα Φιλαδέλφεια • Πρώτο πιάτο: Μιλφέιγ ψητών λαχανικών με βασιλικό, ψητό ταλαγάνι Μεσσηνίας και τσάτνεϊ από γλυκόξινο τριαντάφυλλο • Σαλάτα: Χριστουγεννιάτικη με βιολογικό κέιλ, σταμναγκάθι, σπανάκι, καρύδι πεκάν, τοματίνι, κίτρινη πιπεριά και βινεγκρέτ από ρόδι •Κυρίως: Επιλογή ανάμεσα σε: • Νανάκι ολόκληρο άνευ οστού με γλάσο και γέμιση από κάστανο, σταφίδα, άγριο ρύζι και σάλτσα από Μαυροδάφνη Πατρών ή • Χοιρινό φιλέτο στο sous vide με κρέμα γλυκιάς κόκκινης πιπεριάς, μωβ πατάτα Περού και baby leaves από κάρδαμο • Γλυκό: Γκανάζ μαύρης πικρής σοκολάτας, πραλίνα φουντουκιού, σάλτσα καραμέλας γάλακτος και άγρια φράουλα
Στην τιμή εμπεριέχεται μια φιάλη εμφιαλωμένου κρασιού από το Κτήμα Καπαρδέλη ανα δύο άτομα (4 άτομα - 2 φιάλες)
"Soul kitchen by Executive Chef Stathis Kokkalis "
Τιμή 30€ ανά άτομο tel. / reserved : 2614 007691 & 6941470638

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr










