Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

ΑΝΝΗ ΟΝΟΥΦΡΙΟΥ ΚΑΙ ΣΟΦΙΑ ΚΑΜΑΓΙΑΝΝΗ ΣΕ ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ GUETTO ΤΡΙΤΗ 20/12

ΑΝΝΗ ΟΝΟΥΦΡΙΟΥ ΚΑΙ ΣΟΦΙΑ ΚΑΜΑΓΙΑΝΝΗ ΣΕ Μ...

«Όσα η στιγμή θα φέρει…»

«Όσα η στιγμή θα φέρει…». Αυτός είναι ο τίτλος της μουσικής παράστασης που θα παρουσιάσουν η Πατρινή ερμηνεύτρια Άννη Ονουφρίου και η Σοφία Καμαγιάννη – πιάνο και φωνή, την ερχόμενη Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2016, λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα στο μπαρ Ghetto, στην οδό Ευμήλου, κοντά στη ΔΕΗ, στις 21.30.

Οι δύο καλλιτέχνιδες έχουν ξανασυνεργαστεί σε σειρά συναυλιών τόσο στην Πάτρα όσο και στην Αθήνα, στο Αίγιο και αλλού. Η Σοφία Καμαγιάννη μάλιστα αυτό το διάστημα, έχει υπογράψει την πρωτότυπη μουσική της νέας θεατρικής παράστασης του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας «Οι Μικροαστοί» σε σκηνοθεσία του καλλιτεχνικού διευθυντή του θεάτρου Κώστα Καζάκου καθώς και της φετινής παιδικής παραγωγής του ΔΗΠΕΘΕ "Οδυσσεβάχ" της Ξένιας Καλογεροπούλου που έχει σκηνοθετήσει ο Περικλής Βασιλόπουλος (την Κυριακή 18/12 στις 11 το πρωί είναι προγραμματισμένη η επίσημη πρεμιέρα του "Οδυσσεβάχ" στο Δημοτικό θέατρο Απόλλων).

To επιτυχημένο ντουέτο της Άννης Ονουφρίου με τη συνθέτρια Σοφία Καμαγιάννη, προσκαλεί λοιπόν το κοινό σε μια διαφορετική συναυλία. Οι μουσικές, και όχι μόνο, διαθέσεις του κοινού θα παίξουν σημαντικό ρόλο, αφού αυτές είναι  που θα καθορίσουν την εξέλιξη της βραδιάς, όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου. Με δυνατότητα επιλογής από μια μεγάλη λίστα τραγουδιών, πολυποίκιλων στο μουσικό ύφος, τα οποία έχουν ερμηνεύσει κατά καιρούς οι 2 καλλιτέχνιδες στη μακροχρόνια συνεργασία τους, το πρόγραμμα θα χτιστεί αυτοσχεδιαστικά και συνεργατικά. «Όσα η στιγμή θα φέρει…» χωρίς  περιορισμούς,  με χαλαρή διάθεση, αλλά και με γνώμονα τη συν-κίνηση, την επικοινωνία και το μοίρασμα των συναισθημάτων και των αισθήσεων.

Άννη Ονουφρίου – τραγούδι

Σοφία Καμαγιάννη – πιάνο, φωνή.

Την Tρίτη 20 Δεκεμβρίου 2016, μετά τις 21.30 το βράδυ, με είσοδο 8 ευρώ.

Ghetto, Eυμήλου 8, Πάτρα, τηλ. κρατήσεων  6944751079.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture