Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ανδρέας Τζουραμάνης: "Σε αυτές τις εκλογές νίκησαν οι καθαρές θέσεις και προθέσεις"

Ανδρέας Τζουραμάνης: "Σε αυτές τις ...

Δηλώσεις για το εκλογικό αποτέλεσμα

Ο Ανδρέας Τζουραμάνης επικεφαλής της παράταξης “Πρωτοβουλία Πάτρας” και Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Πατρέων σχολιάζοντας το εκλογικό αποτέλεσμα επισημαίνει:

"Κάθε νέα αρχή πρέπει να αντιμετωπίζεται  σαν μια νέα ελπίδα, μια νέα ευκαιρία. Οι πολίτες της Πάτρας, δείχνοντας μια σημαντική πολιτική ωριμότητα και κρίση, απάντησαν ότι πράγματι τόσα χρόνια «δεν ήταν στραβά ο γιαλός». Οι πολιτικοί μας αρμένιζαν λάθος.

Αυτά, που και εμείς είχαμε επισημάνει, αποχωρώντας  από την νυν δημοτική ομάδα, τα καταδίκασαν και οι Πατρινοί, με εμφατικό μάλιστα τρόπο.Ανέτρεψαν τις παραδόσεις και τα δεδομένα, κάνοντας την υπέρβαση. Πρώτα - πρώτα αποδοκίμασαν τις πρακτικές των κομματικών και παραταξιακών υποψηφίων και  στη συνέχεια, ανέθεσαν την ευθύνη της πόλης σε παράταξη με ανεξάρτητα και αυτοδιοικητικά χαρακτηριστικά.

Τέλος οι πολίτες της Πάτρας, έδωσαν την δυνατότητα και σε νέες, δυναμικές φωνές, όπως η Πρωτοβουλία Πάτρας, να ακουστούν καθαρά, αλλά και να αποδείξουν την καθαρότητα του λόγου και των προθέσεών τους.

Σε αυτές τις εκλογές νίκησαν οι καθαρές θέσεις και προθέσεις. Αυτές είναι η σημαία μας και με αυτές θα ξεκινήσουμε την νέα πορεία που μας όρισαν οι συμπολίτες μας".

Ο επικεφαλής της Πρωτοβουλίας Πάτρας επισκέφθηκε χθες το βράδυ τον κ. Δημαρά και αφού τον συνεχάρη για την νίκη του, του ευχήθηκε καλή επιτυχία και δύναμη στο έργο που έχει να επιτελέσει.

Ευχαρίστησε τον κ. Δημαρά για το πλαίσιο συνεργασίας  με τις άλλες παρατάξεις, για το οποίο προεκλογικά δεσμεύτηκε και το οποίο θα δώσει την δυνατότητα καλύτερων συνθηκών για αποδοτικότερη συνεργασία, για το καλό της Πάτρας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις