Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

"Καλούμαστε να δώσουμε το παρών στο β΄ γύρο"

"Καλούμαστε να δώσουμε το παρών στο...

Του Νίκου Μαγκαφά

Όλοι όσοι συμμετέχουμε στην "Συνεργασία Πολιτών για το Νέο Δήμο Καλαβρύτων" με υποψήφιο Δήμαρχο το Γιώργο Λαζουρά έχουμε ένα κοινό χαρακτηριστικό: γεννηθήκαμε  ή ζούμε στα χωριά μας, τα αγαπάμε αθεράπευτα και η αγάπη αυτή μας κάνει να ξεπερνάμε κάποιες από  τις αγκυλώσεις του παρελθόντος.

Αυτό σημαίνει πως παρά τις προσωπικές μας φιλίες και συμπάθειες, προσπαθούμε να αρθούμε πάνω από την ξύλινη αντιπαράθεση «αριστερός – κεντρώος – δεξιός» και να προτάξουμε το κοινό χαρακτηριστικό όλων μας: το ότι είμαστε ελεύθεροι ενεργοί πολίτες. Και ελεύθερος ενεργός πολίτης είναι αυτός που έχει κριτική σκέψη, που μόνο η σκέψη αυτή καθορίζει τη ζωή του και που συμμετέχει στα κοινά του τόπου με μόνο γνώμονα το κοινό συμφέρον.

Εμείς στην "Συνεργασία Πολιτών για το Νέο Δήμο Καλαβρύτων" είμαστε ελεύθεροι ενεργοί πολίτες και με την παρουσία μας εδώ δηλώνουμε τη διάθεσή μας να παλέψουμε για έναν καλύτερο δήμο, καταθέτοντας την προοδευτική μας πρόταση που υπηρετεί την πολιτική ουσία για την ανάπτυξη του τόπου. Μια ανάπτυξη της οποίας κύριοι πυλώνες είναι μόνο η δυναμική προοπτική προς το μέλλον και η εξωστρέφεια, μακριά από την πολιτική ασυναρτησία, την εσωστρέφεια και κυρίως την καλλιέργεια κλίματος φοβικότητας που άλλοι καλλιεργούν και συντηρούν

Στις 14 Νοεμβρίου καλούμαστε να δώσουμε το παρών στις επαναληπτικές δημοτικές εκλογές, άσχετα από νέα μέτρα και μνημόνιο.

Αν λοιπόν νιώθεις ενεργός πολίτης

Αν δε θέλεις να ετεροκαθορίζεσαι

Αν δεν  υποκύπτεις σε εκβιασμούς και φοβικά διλήμματα

Αν λειτουργείς  με το Εμείς και όχι με το Εγώ

Αν δε θέλεις η αποχή να μεταφραστεί σε συνενοχή

Αν θέλεις να πάμε όλοι μαζί με τα Καλάβρυτα

Για τα Καλάβρυτα

τότε

ψήφισε "Συνεργασία Πολιτών για το Νέο Δήμο Καλαβρύτων"

Ψήφισε Γιώργο Λαζουράς

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις