Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Με τον Στάθη Θεοδωρακόπουλο η Τ.Ε. ΟΝΝΕΔ Αιγίου

Με τον Στάθη Θεοδωρακόπουλο η Τ.Ε. ΟΝΝΕΔ Αιγίου

Τόνισε πως δεν θα απέχει από τις εκλογές

Στο πλευρό του Στάθη Θεοδωρακόπουλου τάσσεται με ανακοίνωσή της η Τ.Ε. ΟΝΝΕΔ Αιγίου, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι δεν θα απέχει από τις κάλπες. Παράλληλα στέλνει το δικό της μήνυμα και την άμεση απάντηση της, μετά τη δήλωση στήριξης τον δημάρχου Αιγίου Αποστόλη Καραφωτιά προς τον Δημήτρη Καλογερόπουλο. Αναλυτικά στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

«Στις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου, η παράταξη την οποία στηρίξαμε με όλες μας τις δυνάμεις και παρ’ όλο τον τίμιο και καθαρό αγώνα της δεν κατάφερε να περάσει στο 2ο γύρο.

Οι ευθύνες δεν είναι ώρα να αποδοθούν και φυσικά ούτε δύναται να γίνει απολογισμός μια τέτοια στιγμή. Αυτή την ώρα η Αιγιάλεια καλείται να επιλέξει δήμαρχο.

Η κοινωνία μας καλείται αυτή τη δύσκολη για τη χώρα χρονική στιγμή να επιλέξει τον διαχειριστή της τύχης αυτής της πόλης. Σαν νέοι με αίσθημα ευθύνης και αναλογιζόμενοι την σημαντικότητα εκλογής του επόμενου δημάρχου Αιγιαλείας και σεβόμενοι τον αγώνα και την προσπάθεια όλων των υποψηφίων συντασσόμαστε στο πλευρό του ανεξάρτητου συνδυασμού του Στ. Θεοδωρακόπουλου.

Πιστεύουμε πως ο Στ. Θεοδωρακόπουλος είναι ικανός να αφουγκραστεί τα προβλήματα των νέων και να συνθέσει την εμπειρία του με το όραμα και την όρεξη, στοιχεία που σαν νέους μας χαρακτηρίζουν. Την Κυριακή 14 Νοεμβρίου δεν θα απέχουμε.

Σαν ΟΝΝΕΔ Αιγίου θα προσέλθουμε στη κάλπη και θα στείλουμε το μήνυμα της συμμετοχής και της προσπάθειας όλων των υγειών στοιχείων της Αιγιάλειας για την επίτευξη των κοινών στόχων μας: την προκοπή, την πρόοδο και την ανάπτυξη του Δήμου μας με Δήμαρχο τον Στάθη Θεοδωρακόπουλο».

Δημήτρης Ζωιτσούδης

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις