Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Αλέξανδρος Μαραγκός: Ο φωτογράφος της NASA και του National Georgaphic μίλησε στο BEST

Αλέξανδρος Μαραγκός: Ο φωτογράφος της NA...

Διαβάστε στο περιοδικό Best που κυκλοφορεί

Ο πολιτογραφημένος Πατρινός φωτογράφος που οι φωτογραφίες του έχουν φιλοξενηθεί από τη Nasa και την Unesco μέχρι το National Geographic και το Vanity Fair ξεφυλλίζει στο περιοδικό BEST, που κυκλοφόρησε το άλμπουμ του και μοιράζεται μαζί μας λήψεις – διαμάντια μιας άλλης Πάτρας και όχι μόνο.

Ήταν Διευθυντής Φωτογραφίας στο ντοκιμαντέρ «Balkan Spirit» με ονόματα όπως η Angelina Jolie, η Marina Abramović, ο Goran Bregović, έχει σκηνοθετήσει μικρού μήκους ντοκιμαντέρ με τον υποψήφιο για Όσκαρ Phedon Papamichael και τον Chris Kenneally ενώ βίντεο και φωτογραφίες του προβλήθηκαν στις προσόψεις της έδρας της UNESCO στο Παρίσι για τα 70 χρόνια λειτουργίας του Οργανισμού. Αυτές είναι μόνο κάποιες από τις πρόσφατες δουλειές του. Είναι σκηνοθέτης και φωτογράφος, λάτρης της Ελλάδας, αλλά και «πολιτογραφημένος πατρινός» λόγω της Πατρινής συζύγου του.

Αυτή η σχέση του με την περιοχή στάθηκε η αφορμή για μια εκπληκτική φωτογραφία που γνώρισε μεγάλη δημοσιότητα καθώς επιλέχθηκε από το National Geographic ως φωτογραφία της ημέρας και έχει τραβηχτεί από την κορυφή του Παναχαϊκού. Είχε προηγηθεί μια άλλη φωτογραφία του που έκανε τον γύρο του κόσμου, αυτή του Ναού του Ποσειδώνα στο Σούνιο με φόντο τον γαλαξία την οποία και επέλεξε η NASA για το σάιτ της.

Διαβάστε περισσότερα και δείτε εκπληκτικές φωτογραφίες στο περιοδικό Best που κυκλοφορεί. Ζητήστε το στα περίπτερα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight