Η φωτογραφία στο Facebook
Το θέατρο φαίνεται οτι αγαπά ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας. Μετά την παράσταση "Θεέ μου τι σου κάναμε" παρακολούθησε και την παράσταση "Έγκλημα και τιμωρία".
Μάλιστα φωτογραφήθηκε με όλους τους ηθοποιούς. Ανάμεσα στους πρωταγωνιστές συναντάμε τους:Ιεροκλή Μιχαηλίδη ως Ανακριτή, τον Τάσο Ιορδανίδη ως Ρασκόλνικοφ, την Θάλεια Ματίκα στο ρόλο της Σόνιας και τον Θοδωρή Κατσαφάδο(Μαρμελάντωφ ).
Ο Τάσος Ιορδανίδης μοιράστηκε την φωτογραφία στο facebook γράφοντας:
"Θέλω να ευχαριστήσω τον κύριο πρωθυπουργό,Αλέξη Τσίπρα,που παρακολούθησε την παράστασή μας "Έγκλημα και τιμωρία" και μας τίμησε χθες με την παρουσία του στο θέατρο Άνεσις.
Πέρα από πεποιθήσεις,πολιτικές θέσεις και "χρώματα",νομίζω ότι όλοι συμφωνούμε πως είναι πολύ σημαντικό οι εκφραστές της πολιτείας να είναι ενεργοί στα πολιτιστικά δρώμενα της χώρας μας.
Καλή και δημιουργική χρονιά"

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr










