Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ηλεία: Παρανάλωμα του πυρός το club Envy στην Ζαχάρω - ΦΩΤΟ

Ηλεία: Παρανάλωμα του πυρός το club Envy...

Η φωτιά ξέσπασε περίπου στις εννέα το βράδυ της Κυριακής

Στις φλόγες παραδόθηκε το βράδυ της Κυριακής το νυχτερινό κέντρο Envy στις παρυφές του Καϊάφα στη Ζαχάρω. Η φωτιά ξέσπασε περίπου στις εννέα το βράδυ και είναι ενδεικτικό του μεγέθους της ήταν πως οι φλόγες φαίνονταν από μεγάλη απόσταση στην ευρύτερη περιοχή.

Η πυρκαγιά φαίνεται να ξεκίνησε από το πίσω μέρος και επεκτάθηκε προς τα εμπρός και στους πλαϊνούς χώρους. ο κύριος χώρος καταστράφηκε ολοσχερώς και μόνο η είσοδος του καταστήματος με την κεντρική μπάρα γλίτωσαν από τις φλόγες. Στο σημείο που βρίσκεται δίπλα στο δάσος του Καϊαφα, έφτασαν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από τον Πύργο, την Κρέστενα και την Ολυμπία αλλά και της Αστυνομίας. 

Παράλληλα δεκάδες πολίτες βρέθηκαν έξω από νυχτερινό κέντρο βλέποντας το μέγεθος της πυρκαγιάς όπως επίσης και ο ιδιοκτήτης που δεν μπορούσε να πιστέψει το μέγεθος της καταστροφής. 
Σύμφωνα με πληροφορίες οι αρχικές εκτιμήσεις κάνουν λόγο για εμπρησμό και την υπόθεση ερευνά το Ανακριτικό Τμήμα της Π.Υ. Πύργου. Στο χώρο πάντως ήταν έντονη η μυρωδιά του πετρελαίου και κυρίως στο χώρο της εισόδου του καταστήματος.

Το Envy λειτουργούσε κανονικά όλο το καλοκαίρι και ήταν το κατάστημα που είχε ανοίξει την θερινή σεζόν στη νυχτερινή διασκέδαση, με ζωντανό λαϊκό πρόγραμμα. Το προηγούμενο βράδυ μάλιστα το νυχτερινό κέντρο ήταν κατάμεστο από κόσμο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις