Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΠΟΨΕΙΣ

/

Θάνος Αμπατζής: "Είναι καιρός να αντιδράσουμε"

Θάνος Αμπατζής: "Είναι καιρός να αν...

Υποψήφιος με την "Ανυπότακτη Πολιτεία"

Για να κάνουμε ρωγμές! Για να νικήσουμε την  σιωπή και την απόκρυψη της  αλήθειας! Για να γίνουμε πιο  πολλοί και πιο δυνατοί. Για  την πόλη μας και την πατρίδα μας.Καθένας που σκέφτεται, καθένας που βλέπει τον οδοστρωτήρα της καταστροφής πρέπει να κινητοποιηθεί, πρέπει να αντιδράσει.

Συμμετέχω και θα είμαι υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος με μια Δημοτική Κίνηση ανεξάρτητη, με άποψη αναλυτική για τα προβλήματα της πόλης, με πρόσωπα που τα φωτίζει η καθαρή τους διαδρομή και η προσωπική τους ικανότητα, που μπορούν να αγωνιστούν, να προτείνουν, να ταράξουν τα νερά.

Όλους τους άλλους, όσους  εκπροσωπούν το πολιτικό κατεστημένο  τους έχουμε δοκιμάσει. Τους γνωρίζουμε καλά. Γνωρίζουμε την ανεπάρκεια τους, την ανικανότητα τους να αντισταθούν, την έλλειψη βούλησης να διεκδικήσουν.

Είναι καιρός να αντιδράσουμε τώρα.

Η «Ανυπότακτη Πολιτεία»  με επικεφαλής τον  Χρήστο Πατούχα , είναι κίνηση ενωτική, μαχόμενη , ασυμβίβαστη. Θα είναι σύμμαχος των Δημοτών στο Δημοτικό Συμβούλιο και στις καθημερινούς κοινωνικούς αγώνες.

Θάνος Αμπατζής, Γενικός  Γραμματέας Δικηγορικού  Συλλόγου Πάτρας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

* Τα κείμενα που φιλοξενούνται στη στήλη «Απόψεις» του thebest.gr απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του portal.

Απόψεις