Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ελπίδα Βασιλοπούλου: «Δεν θα είμαι υποψήφια στις Δημοτικές εκλογές του 2010»

Ελπίδα Βασιλοπούλου:  «Δεν θα είμαι υποψ...

"Μια τετραετία είναι αρκετή", λέει η Αντιδήμαρχος

Η Αντιδήμαρχος έργων Ελπίδα Βασιλοπούλου ανακοίνωσε ότι δεν θα είναι υποψήφια στις επερχόμενες εκλογές. Η ανακοίνωση που εξέδωσε έχει ως εξής:«Το 2006 έχοντας μια 25ετή θητεία στην υπηρεσία της πόλης από τη θέση της προϊσταμένης της Υπηρεσίας Αποχέτευσης της ΔΕΥΑΠ, αποφάσισα να συμμετάσχω στα Δημοτικά πράγματα, θεωρώντας ότι η εμπειρία και οι γνώσεις μου θα βοηθούσαν στην επίλυση των προβλημάτων της.

Με την ψήφο των συνδημοτών μου συμμετείχα στο Δημοτικό Συμβούλιο  της πλειοψηφίας. Ως αντιδήμαρχος έργων, καθ’ όλη την διάρκεια της τετραετίας εργάστηκα με  συνέπεια και με όλες μου τις δυνάμεις για την προώθηση των θεμάτων της αρμοδιότητάς μου, πάντα με γνώμονα  το δημόσιο συμφέρον χωρίς εκπτώσεις και συμβιβασμούς.

Επειδή δεν θεωρώ την ενασχόληση  με τα κοινά «επάγγελμα» με όρους μονιμότητας, επέλεξα να μην συμμετέχω στην προσεχή εκλογική διαδικασία. Εκτιμώ ότι μια τετραετής θητεία σε θέση ευθύνης είναι ικανός χρόνος να προσφέρει κάποιος στην πόλη του.

Την απόφασή μου αυτή είχα έγκαιρα γνωστοποιήσει στον  αρχηγό της παράταξής μου και Δήμαρχο Πατρέων κ. Ανδρέα Φούρα.

Αισθάνομαι την υποχρέωση να ευχαριστήσω δημόσια τον  Δήμαρχο για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε, τις υπηρεσίες   του Δήμου για την αρίστη συνεργασία μας και κυρίως  τους συνδημότες μου για την κατανόηση και ανοχή τους απέναντι μου κατά την εκτέλεση των καθηκόντων μου ως αντιδημάρχου της πόλης.

Τα αξιώματα και οι άνθρωποι σ’ αυτά έρχονται και  παρέρχονται ενώ τα έργα μένουν προς όφελος όλων μας.»


 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις