Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Και η Μαρία Κάρμα με Δ. Τριανταφυλλόπουλο

Και η Μαρία Κάρμα με  Δ. Τριανταφυλλόπουλο

«Αιγιάλεια – Νέα Εποχή»

Από τον Δημοτικό Συνδυασμό «Αιγιάλεια – Νέα  Εποχή» δίδεται στη δημοσιότητα μία ακόμα δήλωση στήριξης και ανακοίνωση υποψηφιότητας, από την περιοχή του Αιγίου.

Πρόκειται για την Μαρία Κάρμα, Καθηγήτρια Τεχνικής Εκπαίδευσης (Αισθητικής) στο 1ο Επαγγελματικό Λύκειο Αιγίου. Επί 15 χρόνια διατηρούσε, επαγγελματικά, Ιδιωτικό Κέντρο Αισθητικής στο Αίγιο. Έχει αναπτύξει συνδικαλιστική δράση με αιρετές θέσεις στα Διοικητικά Συμβούλια της Β΄ Ένωσης Καθηγητών Μέσης Εκπαίδευσης Αχαΐας (Αιγιάλεια – Καλάβρυτα) αλλά και της παράταξης ΔΑΚΕ Καθηγητών, ενώ είναι εκλεγμένη αντιπρόεδρος της Β΄ ΕΛΜΕ στην ΑΔΕΔΥ Αχαΐας. Επίσης συμμετέχει στην Δημοτική Επιτροπή Παιδείας του Δήμου Διακοπτού και κατά το παρελθόν αρθρογραφούσε στον Τοπικό Τύπο. Είναι παντρεμένη με τον Αιγιώτη Ανδρέα Δημητρόπουλο.

Στη δήλωση στήριξης της προς τον Δημήτρη  Τριανταφυλλόπουλο, αναφέρει: «Στηρίζω το Δημήτρη γιατί χρόνια τώρα γνωρίζω το πάθος του με ό,τι καταπιάνεται. Είναι απίστευτα εργατικός, τελειομανής και παραγωγικός. Η πορεία του μέχρι σήμερα στην πολιτική είχε πολλά καλά για το τόπο μας. Δεν ξεχνά φίλους και συμπολίτες του. Είναι ευθύς και απλός στις συναναστροφές του».

Ο υποψήφιος δήμαρχος αφού ανακοίνωσε την υποψηφιότητα της Μ. Κάρμα στο τοπικό ψηφοδέλτιο του Αιγίου (Δημοτική Κοινότητα Αιγίου) τόνισε: «Είναι δραστήρια, με γνώσεις και διάθεση προσφοράς στην κοινωνία. Δεν μένει σε τυπικότητες αλλά κυνηγά την ουσία. Το Αίγιο την θέλει στην πρώτη γραμμή. Την ευχαριστώ».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις