Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Νέα επίθεση Τριανταφυλλόπουλου σε Καλογερόπουλο για το ΧΥΤΑ Παπανικολού

Νέα επίθεση Τριανταφυλλόπουλου σε Καλογε...

"Σπέκουλα και μισόλογα μας αφήνουν αδιάφορους… όχι όμως τα προεκλογικά εσωΠασοκικά παιχνίδια"

Στο επίμαχο θέμα του Χώρου Υγειονομικής Ταφής Απορριμμάτων στην θέση «Παπανικολού» (μεταξύ Συμπολιτείας και Ερινεού) επανέρχεται σήμερα ο Δημοτικός Συνδυασμός του Δημήτρη Τριανταφυλλόπουλου, απαντώντας σε σχόλια άλλων υποψηφίων, αλλά και την «αναδίπλωση» Καλογερόπουλου για το έργο μετά την ομιλία του στο Σαλμενίκο και τα όσα δημόσια υποστήριξε. Στην ανακοίνωση τονίζεται:

«Η στημένη και ξεγελαστή εκδήλωση του Δημήτρη Καλογερόπουλου, προ ημερών στο Σαλμενίκο, για τον Χ.Υ.Τ.Α «Παπανικολού», δεν ήταν τίποτε άλλο, παρά μία «φαρσοκωμωδία». Δεν έπεισε κανέναν, αλλά αντιθέτως πήγε να «θολώσει τα νερά» για να ψηφιστεί από τις θιγόμενες περιοχές. Ο κ. Καλογερόπουλος – όσο κι αν κόπτεται τελευταία,  είναι ο δημιουργός του εν λόγω ΧΥΤΑ, με υπογραφή του το 2003 και ως πολιτική του θέση, αυτή είναι απλά  σεβαστή. Δεν μπορεί όμως ν’ αλλάζει πάντα άποψη παραμονές εκλογών, όπως και το 2006 έκανε στη Μυρόβρυση, αλλά μετά διαφορετικά ενήργησε. Δεν πείθει κανέναν κι ας μην γίνει πιστευτός. Αντιθέτως θα πρέπει να καταδικαστεί για την περιπέτεια στην οποία έχει βάλει τη Συμπολιτεία και τον Ερινεό.

Σ’  ότι αφορά εμάς, χωρίς υπεκφυγές, με τη δημιουργία του συνδυασμού (στα μέσα Ιουλίου)  εκφράστηκε δημόσια το μεγάλο «όχι» στο Χ.Υ.Τ.Α «Παπανικολού», λόγω των επιστημονικών εκθέσεων για μεγάλη περιβαλλοντική ζημιά. Αυτό ξεκαθαρίστηκε απ’ όλο το συνδυασμό κι όσα μέλη του κατά το παρελθόν είχαν άλλη άποψη, τονίστηκε ότι υιοθετούν αυτή του επικεφαλής. Για δε το Δήμαρχο Αιγίου Απόστολο Καραφωτιά, είναι απλά υποστηρικτής της παράταξης και σε καμία περίπτωση δεν υπαγορεύει στάσεις και θέσεις της, κρατώντας αυτές που έχει ή διατυπώνει για τον εαυτό του. Οι πολίτες άλλωστε δεν καλούνται να επανεκλέξουν για Δήμαρχό τους αυτόν, αλλά τον  Δημήτρη Τριανταφυλλόπουλο, ο οποίος θα διοικήσει με βάση τις δικές του απόψεις και προτάσεις κι όχι άλλων. Δήμαρχος θα είναι αυτός και όχι ο Καραφωτιάς. Ας το καταλάβουν επιτέλους κάποιοι που έχουν αυτή τη «σπέκουλα» ως... «άσφαιρο»  όπλο τους!

Στη συνέχεια ξεκαθαρίζεται, πως «η θέση του Δημήτρη Τριανταφυλλόπουλου για την «αλλαγή θέσης του ΧΥΤΑ Παπανικολού» αναφέρεται και στο προεκλογικό του πρόγραμμα το φθινόπωρο το 2009 ως υποψήφιος βουλευτής , κάτι που ανέφερε ο ίδιος και στην κεντρική του ομιλία στις Καμάρες. Εκεί ήταν και ο σημερινός ανθυποψήφιός του και πάντα φίλος Σταύρος Λυριντζής, ο οποίος καλά θα κάνει να μην τον συμπεριλαμβάνει στους υποψηφίους με «γλώσσα ξύλινη» για το ΧΥΤΑ και στάση διακρινόμενη από μισόλογα, αφού ξέρει καλά, ότι δεν είναι έτσι».

Ο Συνδυασμός «Αιγιάλεια- Νέα Εποχή» επιτίθεται και στον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας , κατηγορώντας  τον ότι «λαμβάνει μέρος – μαζί με τον Δήμαρχο Πατρέων Ανδρέα Φούρα – σε ένα Πασοκικό παιχνίδι υπέρ του Δημήτρη Καλογερόπουλου, προκειμένου να εμφανίσουν προεκλογικά  την κατασκευή του Εργοστασίου επεξεργασίας απορριμμάτων στο «Φλόκα»  της Δυτικής Αχαΐας, ως  αντικαταστάτη του ΧΥΤΑ κι έτσι να μπορέσουν να τον διασώσουν ψηφοθηρικά εν όψει δημοτικών εκλογών. Προφανώς μετά από αυτές θα τα ρίξουν όλα στην Περιφέρεια, την Ευρωπαϊκή Ένωση και την ωριμότητα του έργου της Παπανικολού».

Ο Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος σε δήλωσή του για το επίμαχο ζήτημα, τονίζει, επιγραμματικά: «Αφού μαγείρεψαν την Παπανικολού για να χορτάσουν τον αχόρταγο «σύντροφό» τους, Δήμαρχο Συμπολιτείας, που ήθελε να καταστήσει το δήμο του πλούσιο με τη φιλοξενία άλλων δήμων του νομού, τώρα τον «νταντεύουν» για να μη χάσει τις εκλογές. Τους έχουμε πάρει χαμπάρι. Η κοροϊδία δεν θα περάσει παραμονές εκλογών. Ο κόσμος ξέρει ποιοι είναι οι «νεκροθάφτες» του τόπου τους.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις