Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

O Χαράλαμπος Στανίτσας συμπορεύεται με τον Γιάννη Δημαρά

O Χαράλαμπος Στανίτσας συμπορεύεται με τ...

"ΤΩΡΑ είναι η ευκαιρία μας"

Με την παράταξη «Τώρα Για Την Πάτρα» και τον Γιάννη Δημαρά αποφάσισε να συμπορευτεί ο καθηγητής Χαράλαμπος Στανίτσας. Το όνομά του θα συμπεριληφθεί στο ψηφοδέλτιο του δημοτικού συμβουλίου, όπως ανακοινώθηκε επίσημα και από τον δημοτικό συνδυασμό. Ο Γιάννης Δημαράς καλωσόρισε το νέο μέλος στην παράταξη και ο Χαράλαμπος Στανίτσας εξήγησε την επιλογή του με την ακόλουθη δήλωση:

«Θέλω να είμαι ενεργός πολίτης. Θέλω να βλέπω την πόλη μου να προοδεύει, να αναπτύσσεται, να ομορφαίνει. Θέλω να βλέπω τους Πατρινούς ευχαριστημένους και χαρούμενους.

Δεν μ’ αρέσει η μιζέρια και η παρακμή, ούτε τα βρώμικα  πεζοδρόμια και το μποτιλιάρισμα. Δεν μ’ αρέσει να με αγνοούν επιδεικτικά ή ακόμα χειρότερα να υποτιμούν την νοημοσύνη μου. Γι’ αυτό αποφάσισα ΤΩΡΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ.

ΤΩΡΑ είναι η ευκαιρία μας.

ΤΩΡΑ πρέπει να ενεργοποιηθούμε όλοι.

ΤΩΡΑ πρέπει να σοβαρευτούμε και να εμπιστευτούμε  τον ΓΙΑΝΝΗ ΔΗΜΑΡΑ ως Δήμαρχο.

Τον άνθρωπο που μου έδωσε να καταλάβω ότι πραγματικά νοιάζεται για την  Πάτρα και την αγαπά. Δεν είναι  επαγγελματίας πολιτικός, ούτε κολλάει  απλά πολιτικάντικα ένσημα. Πέρα και  μακριά από κομματικές αγκυλώσεις, δεσμεύσεις και αρτηριοσκληρωτικά  ιδεολογήματα, βάζει μπροστά το συμφέρον της πόλης μας.

Γι’ αυτό αποφάσισα να συστρατευθώ και να συμπορευτώ ως Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξη ΤΩΡΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ  ΠΑΤΡΑ».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις