Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Στο νοσοκομείο ο Τζίμι Κάρτερ με στομαχικές διαταραχές

Στο νοσοκομείο ο Τζίμι Κάρτερ με στομαχι...

Ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ νοσηλεύεται στο Metro Health

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Τζίμι Κάρτερ πρόκειται να περάσει τη νύχτα στο νοσοκομείο μετά από αδιαθεσία με στομαχικές διαταραχές κατά τη διάρκεια μιας πτήσης προς το Κλίβελαντ. Ο 85χρονος ταξίδευε για την προώθηση νέου του βιβλίου, «Ημερολόγιο του Λευκού Οίκου» το οποίο κυκλοφόρησε την περασμένη εβδομάδα.

Σκοπεύει ωστόσο να συνεχίσει την περιοδεία για το βιβλίο του στην Ουάσιγκτον.

Ο πρώην πρόεδρος εισήχθη στο νοσοκομείο Metro Health την Τρίτη, μετά από πρόβλημα με το στομάχι και ο γιατρός του τον συμβούλεψε να παραμείνει στη φροντίδα του νοσοκομείου κατά διάρκεια της νύχτας.

Ο κ. Κάρτερ εξελέγη 39ος πρόεδρος των ΗΠΑ το 1976 και κέρδισε το βραβείο Νόμπελ Ειρήνης το 2002.

Ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου, Μπιλ Μπάρτον, δήλωσε ότι ο πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα είχε καλέσει τον κ. Κάρτερ από την Air Force One για να ρωτήσει για την υγεία του.

Ο κ. Κάρτερ ζήτησε πρόσφατα από τις ΗΠΑ να αναπτύξει ισχυρότερους δεσμούς με το Ιράν και τη Βόρεια Κορέα. Τον περασμένο μήνα, ο κ. Κάρτερ εξασφάλισε την απελευθέρωση του Αϊζαλον Μαάλι Γκόμς, ένα 31χρονο αμερικανό πολίτη που κρατείτο στη Βόρεια Κορέα.

Ίδρυσε το Κέντρο Κάρτερ ένα χρόνο μετά την αποχώρηση του από το Λευκό Οίκο για την προώθηση εκλογών και να την διευθέτηση διαφορών σε όλο τον κόσμο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις