Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Κατσιφάρας και Παπαναστασίου στο Τεχνικό Επιμελητήριο

Κατσιφάρας και Παπαναστασίου στο Τεχνικό...

Συμμετείχαν στις συνεδριάσεις της Διοικούσας Επιτροπής

Οι υποψήφιοι Περιφερειάρχες Δυτικής Ελλάδος Αποστόλης Κατσιφάρας και Γιώργος Παπαναστασίου, συμμετείχαν σε διαδοχικές συνεδριάσεις του Τμήματος Δυτικής Ελλάδας τουΤεχνικού Επιμελητηρίου. Σε ανακοίνσωη του ΤΕΕ αναφέρεται:

"Το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος Τμήμα Δυτ. Ελλάδος, στα πλαίσια των εκλογών για την ανάδειξη του αιρετού Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδος, είχε την τιμή να υποδεχθεί σε δυο διαφορετικές συνεδριάσεις τους υποψηφίους κ.κ Παπαναστασίου Γεώργιο και Κατσιφάρα Απόστολο. Η συζήτηση μεταξύ της Διοικούσας Επιτροπής του Τ.Ε.Ε/ΤΔΕ  και των υποψηφίων, η οποία διεξήχθη σε θετικό κλίμα, είχε ως αντικείμενο τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος (Παραγωγική Ανάπτυξη, Φυσικό Αέριο, Σιδηρόδρομος Δυτικής Πελοποννήσου, Διαχείριση Απορριμμάτων, Διεθνές Αεροδρόμιο Δυτικής Ελλάδος, Υστέρηση Δημόσιων Έργων κλπ).

Κοινή διαπίστωση αποτέλεσε το ότι χρειάζεται ευρύτερη συστράτευση όλων των εμπλεκομένων φορέων της περιοχής για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που αποτελούν τροχοπέδη για την ανάπτυξη της περιοχής, ενώ οι υποψήφιοι έδωσαν ιδιαίτερη βαρύτητα στην προσφορά του Τεχνικού Επιμελητηρίου ως Επίσημου Επιστημονικού Συμβούλου της Πολιτείας".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις