Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Πώς σχολιάζουν οι παρατάξεις τη δημοσκόπηση

Πώς σχολιάζουν οι παρατάξεις τη δημοσκόπηση

Της εταιρίας Prognosis για τον Δήμο Πατρέων

Δηλώσεις για τη νέα δημοσκόπηση της Prognosis για τον Δήμο Πατρέων, που δημοσίευσε η εφημερίδα "Γνώμη" κάνουν εκπρόσωποι παρατάξεων, μιλώντας στο www.thebest.gr

Ο εκπρόσωπος του συνδυασμού του Δημήτρη Κατσικόπουλου Άκης Βαβαρούτας επισημαίνει: " Παρακολουθούμε τα γκάλοπ, παίρνουμε τα στοιχεία και τα επεξεργαζόμαστε. Θεωρούμε ότι είναι μηνύματα των πολιτών και προσπαθούμε να ανεβάσουμε το ποσοστό μας. Προχωράμε πιο δυνατά".

Από την πλευρά του ο Πέτρος Ψωμάς, εκπρόσωπος του συνδυασμού του Γιάννη Δημαρά τονίζει: "Και αυτή η δημοσκόπηση καταγράφει υψηλά ποσοστά αναποφάσιστων πολιτών. Η απογοήτευση και η αγανάκτιση των Πατρινών για την εικόνα που παρουσιάζει σήμερα η Πάτρα, είναι ξεκάθαρη. Μένει σε μας κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου να αποδείξουμε ότι δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Διαβάζουμε τις δημοσκοπήσεις ως εργαλεία, που αποτυπώνουν την εικόνα της στιγμής. Η πραγματική δημοσκόπηση που μας αφορά είναι η κάλπη".

Ο εκπρόσωπος του συνδυασμού του Κώστα Χριστόπουλου Γιώργος Κοντογιάννης αναφέρει: "Tα αποτελέσματα της νεάς έρευνας δικαιώνουν την τακτική μας να χτίζουμε βήμα - βήμα τη δημοτικότητα του Κώστα Χριστόπουλου και τη συσπείρωση νέων ανθρώπων και παλαιών αυτοδιοικητικών, στην παράταξή μας.Ξεκίνησε από 50% η ανανγωρισιμότητα του Κ.Χριστόπουλου τον Αύγουστο, έχει φτάσει στο 70% και στόχος μας είναι το 90%, που θα επιτρέψει ο Κώστας Χριστόπουλος, να παίζει επί ίσοις όροις στην κατάκτηση του δεύτερου γύρου. Τα ποσοστά προτίμησης στον συνδυασμό δείχνουν ότι αυτό σιγά - σιγά κατακτάται και εξασφαλίζεται".

Ο εκπρόσωπος του συνδυασμού του Κώστα Πελετίδη Χρήστος Αγγελόπουλος δηλώνει: "Έχει ξεκινήσει από την προηγούμενη εβδομάδα ένα μπαράζ δημοσκοπήσεων, που στόχο έχει, όχι τόσο να καταγράψει την πρόθεση ψήφο, όσο να διαμορφώσει και να κατευθύνει τη λαϊκή ψήφο στους συνδυασμούς του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ. Οι εργαζόμενοι και ο λαός έχουν κριτήριο και με βάσει τα δικά τους συμφέροντα και ανάγκες να μαυρίσουν τους συνδυασμούς ΠΑΣΟΚ - ΝΔ και στις εκλογές που είναι πολιτικές, να ενισχύσουν τους συνδυασμούς της Λαϊκής Συσπείρωσης, που στηρίζει το ΚΚΕ".

Ο Σπύρος Κόγκας, εκπρόσωπος του συνδυασμού του Χρήστου Πατούχα λέει: "Είναι θετικό ότι καταγράφεται άνοδος, το πιο σημαντικό όμως, είναι το πολιτικό δεδομένο της αποχής και της αρνητικής ψήφου, που καταγράφεται. Και για μας αυτό το πολιτικό δεδομένο είναι το κεντρικό μέλημα της παράταξης. Η επικοινωνία και η συνάντηση με τον κόσμο της αποχής, μέσα από τις περιοδείες σε όλη την Πάτρα.Καταλαβαίνουμε την απαξίωση, αλλά θετική ψήφος είναι αυτή που θα υποστηρίξη την κίνησή μας Ανυπότακτη Πολιτεία".

Από την παράταξη Ανυπότακτη Πολιτεία του Χρήστου Πατούχα έγινε και το ακόλουθο σχόλιο:

"Η δημοσκόπηση της Prognosis έρχεται να επιβεβαιώσει πως καθοριστικός παράγοντας αυτών των εκλογών είναι ο "λαός" της αποχής, ο κόσμος που σταθερά θέλει να απαξιώσει αρνητικά όλο το πολιτικό σύστημα, να καταδικάσει με αυτό τον τρόπο τις πολιτικές και τις δυνάμεις της χρεοκοπίας, της υποταγής της χώρας στο Μνημόνιο.

Επιδίωξη της Δημοτικής μας Κίνησης είναι, με τις περιοδείες και την πανεξόρμηση της παράταξης σε όλη την Πάτρα, να συναντηθούμε με αυτό το μεγάλο κοινωνικό ρεύμα και να πείσουμε για μία θετική προοπτική αυτής της δικαιολογημένης οργής. Να γίνει ξεκάθαρο πως η υποστήριξη και η ψήφος στην «Ανυπότακτη Πολιτεία» και στον επικεφαλής της, υποψήφιο Δήμαρχο Πατρέων κ. Χρήστο Πατούχα, είναι η μόνη συνεπής κατά του συστήματος στάση.

Η ανεργία ρεκόρ στη Δυτ.Ελλάδα, η νεολαία μας που την σπρώχνουν στην μετανάστευση, ο συνδημότης που ζει τον εφιάλτη των λουκέτων, είναι η μόνη μας έγνοια. Θα δυναμώσουμε την αλληλεγγύη δίπλα τους , θα κάνουμε την ανατροπή, μαζί τους θα φτιάξουμε ένα μεγάλο «ανυπότακτο» ρεύμα πολιτών της Πάτρας".

 

Από την πλευρά του ο εκπρόσωπος του συνδυασμού του Ανδρέα Τζουραμάνη, Δημήτρης Μουρτζούχος αναφέρει: "Είαμστε ικανοποιημένοι που ακόμα δεν προλάβαμε να ανακοιονώσουμε την κάθοδό μας και λαμβάνουμε το 1%. Συνεχίζουμε τον αγώνα μας να πείσουμε την τοπική κοινωνία οτι δεν χρειάζεται η κομματική στήριξη για να αλλάξει κάτι στην πόλη. Εμείς δεν είμαστε πολιτικοί, αλλά ενεργοί πολίτες".

 

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις