ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Ειδικές ομάδες της αστυνομίας στο κυνήγι του ληστή με το μαχαίρι - "Χτύπησε" ξανά χθες σε φαρμακείο

Πάτρα: Ειδικές ομάδες της αστυνομίας στο κυνήγι του ληστή με το μαχαίρι - "Χτύπησε" ξανά χθες σε φαρμακείο

Πήρε 170 ευρώ

Η δράση του ληστή με το μαχαίρι κυρίως εντοπίζεται περιφερειακά της Πάτρας. Μέχρι στιγμής από τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή της η αστυνομίας ο δράστης δρα κυρίως εκτός του κέντρου της πόλης και όλα δείχνουν πως πρόκειται για το ίδιο πρόσωπο πίσω από τις ληστείες που έγιναν σε σούπερ μάρκετ στην Οβρυά, στην Ευβοίας, στην Κάτω Αχαΐα, αλλά και σε καφενείο στη Δαφνούλα. Χθες έδρασε σε φαρμακείο στο Μιντιλόγλι.

Η αστυνομία σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr έχει παρατηρήσει τη δράση του κι έχει συγκεντρώσει στοιχεία γι΄αυτό και έχει στήσει "μπλόκα" από ειδικές ομάδες στην προσπάθεια για τον εντοπισμό του δράστη.

Σε όλες τις παραπάνω περιπτώσεις ο δράστης έχει καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, απειλεί πάντα με μαχαίρι και τρέπεται σε φυγή πεζός, ενώ σε κάποιες περιπτώσεις, των ληστειών είχε προηγηθεί κλοπή αυτοκινήτου, με το οποίο  πήγαινε στα σημεία.

Χθες ο δράστης της ληστείας είχε καλύψει το πρόσωπό του με κουκούλα και φουλάρι, απείλησε την υπάλληλο του φαρμακείου με μαχαίρι, της απέσπασε το χρηματικό ποσό των 170 ευρώ, σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση και έφυγε πεζός.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πάτρα: Ο ληστής με το μαχαίρι κάνει... εμφανίσεις εδώ και δύο εβδομάδες και κινείται με κλεμμένο αμάξι

 

Πάτρα: Κι άλλη ληστεία υπό την απειλή μαχαιριού σε φαρμακείο

Πάτρα: Τρόμος σε σούπερ μάρκετ στην Οβρυά – Ληστεία υπό την απειλή μαχαιριού - Αναζητείται ο δράστης

Πάτρα: Απόπειρα ληστείας στο super market Βασιλόπουλος στην οδό Ευβοίας

 

 

 

Σχόλια

Ειδήσεις