Ο κ. Κοντογιάννης δεν θα είναι υποψήφιος σε αυτές τις εκλογές
Ο συνδυασμός «Νέοι Άνθρωποι Νέα Πόλη» με επικεφαλής τον Κώστα Χριστόπουλο ανακοινώνει ότι εκπρόσωπος Τύπου του συνδυασμού αναλαμβάνει ο Γιώργος Κοντογιάννης. Ο Γιώργος Κοντογιάννης είναι δημοσιογράφος στον Max fm, και την εφημερίδα «Κόσμος», επίτιμο μέλος της ΕΣΗΕΠΗΝ και πρώην δημοτικός σύμβουλος.
Θα έχει την ευθύνη της καθημερινής ενημέρωσης των ΜΜΕ για την πορεία και τις κινήσεις του συνδυασμού.
Με την ευκαιρία ανάληψης αυτού του ρόλου έκανε την εξής δήλωση:
«Αποδέχτηκα την πρόταση του Κώστα Χριστόπουλου να αναλάβω εκπρόσωπος τύπου του συνδυασμού του, γιατί πιστεύω ότι παρότι ζούμε στην εποχή πολλών αμέτοχων και προβληματισμένων από την οικονομική κρίση πολιτών, μπορούμε και πρέπει να μάθουμε και να ακούσουμε μια καινούργια πρόταση για την Πάτρα που θέλουμε και αξίζει να ζήσουμε στα χρόνια που έρχονται. Μπορούμε και πρέπει να μιλήσουμε για την ουσία των εκλογών της 7ης Νοεμβρίου».
Να σημειωθεί ότι ο Γιώργος Κοντογιάννης μετά από δεκαέξι χρόνια ενασχόλησης με την Τοπική Αυτοδιοίκηση δεν θα είναι υποψήφιος σε αυτές τις εκλογές.
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr










