Καταγγελία για υπονόμευση του Γ. Παπανδρέου από τον Ευ. Βενιζέλο
Σοβαρότατη καταγγελία περί υπονόμευσης του Γιώργου Παπανδρέου από τον Βαγγέλη Βενιζέλο, κάνει ο πρώην γραμματέας του ΠΑΣΟΚ και υποψήφιος βουλευτής με το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών στη Β΄Αθήνας, Μιχάλης Καρχιμάκης.
Σε συνέντευξή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο κ. Καρχιμάκης αναφέρει ότι ο ίδιος ήταν αυτήκοος μάρτυρας της προτροπής του κ. Βενιζέλο προς τον τότε βουλευτή του ΠΑΣΟΚ και νυν του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτη Κουρουμπλή, να ψηφίσει το μεσοπρόθεσμο και μετά να του «πάρουν» το κόμμα (σσ. του Γ. Παπανδρέου) και επικαλείται τη μαρτυρία του κ. Κουρουμπλή.
Υπενθυμίζει επίσης δηλώσεις βουλευτών, προσκείμενων στον κ. Βενιζέλο, όπως του κ. Λιντζέρη, ενώ αναφέρεται και σε δημοσίευμα των Financial Times, σύμφωνα με το οποίο υπήρξε μυστική συνεννόηση του κ. Μπαρόζο με τον κ. Βενιζέλο και τον κ. Σαμαρά για την ανατροπή του κ. Παπανδρέου.
Χαρακτηρίζει «δεξιό», «εκφυλισμένο»» και «σκιά της δεξιάς στην πιο σκληρή μορφή της» το σημερινό ΠΑΣΟΚ, το οποίο, όπως αναφέρει υποτάχθηκε στις ορέξεις του κ. Σαμαρά, τον οποίο χαρακτηρίζει ως τον «πιο επικίνδυνο πρωθυπουργό της μεταπολίτευσης».
Κληθείς να σχολιάσει τη δήλωση του Β. Βενιζέλου ότι ο κ. Παπανδρέου του είπε ότι θα προτείνει εκείνον ως πρωθυπουργό, και αναρωτήθηκε αν ο κ. Παπανδρέου θα μπορούσε να προτείνει κάποιον που τον ανέτρεψε, ο κ. Καρχιμάκης είπε ότι «δεν πιστεύω, τι λέει ο πρόεδρος του δεξιού ΠΑΣΟΚ. Έχει πει πολλές ανακρίβειες, ώστε να πιστέψω αβίαστα οτιδήποτε και ειδικά αυτό.
Ωστόσο, και έτσι να είναι, που όπως σας είπα το αμφισβητώ βάσιμα, ο Παπανδρέου είναι ένας άνθρωπος χωρίς εμπάθειες. Ένας άνθρωπος που μπροστά στο συμφέρον της χώρας, φυσικά και θα υπολόγιζε οτιδήποτε τον είχε ενοχλήσει προσωπικά».
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr










