Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Τέμπη Πατρινό Καρναβάλι 2026
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Γιατί ο Καραμανλής έφυγε άρον άρον από το Βελλίδειο, παρά τα χειροκροτήματα;

Γιατί ο Καραμανλής έφυγε άρον άρον από τ...

Η Νατάσα είναι η αιτία - Συγκινήθηκε από τις θερμές εκδηλώσεις

Μόλις εννέα ώρες έμεινε στην Θεσσαλονίκη ο Κώστας Καραμανλής. Έπρεπε να επιστρέψει στην Ραφήνα το ίδιο βράδυ καθώς η σύζυγός του Νατασα αναχώρησε για το Λονδίνο προκειμένου όπως είχε αποκαλύψει η Real News να πάρει μέρος σε μία μεγάλη ιατρική έρευνα για την χειρουργική του θώρακα.

Η Νατάσα Καραμανλή αναμένεται να μείνει στην Βρετανική πρωτεύουσα για μεγάλο χρονικό διάστημα και θα έρχεται στην Αθήνα τα σαββατοκύριακα. Η έρευνα θα γίνει στο νοσοκομείο king του Λονδίνου το οποίο η σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού το έχει επισκεφθεί αρκετές φορές στο παρελθόν.

Ο Κώστας Καραμανλής μαζί με τον Γιάννη Βαλλινάκη αναχώρησαν από την Θεσσαλονίκη με την τελευταία πτήση χθες το βράδυ στις 22:45 και επέστρεψαν στην Ραφήνα.

Ο πρωην Πρωθυπουργός δεν έκρυβε τον ενθουσιασμό του από την θερμή υποδοχή που του επεφύλλαξαν τα στελέχη της ΝΔ στο Βελλίδειο. Του θύμησαν άλλες εποχές και ο ίδος όμως ήταν διαφορετικός και πιο διαχυτικός με τον κόσμο σε σχέση με τους προηγούμενους μήνες, φωτογραφήκε μάλιστα με αρκετά γαλάζια στελέχη της βόρείου Ελλάδος.

Οι κάμερες και οι φωτογράφοι τον ακολουθούσαν παντού ενώ αρκετοί δημοσιογράφοι ζήτουσαν από τους συνεργάτες του να κλείσουν ραντεβού μαζί του για να συναντηθούν στο γραφείο του στην πλατεία Μαβίλη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις