Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Πάτρα:Πρεμιέρα εκπτώσεων σήμερα - Σε τι ποσοστό θα κυμανθούν στις βασικές κατηγορίες ειδών

Πάτρα:Πρεμιέρα εκπτώσεων σήμερα - Σε τι ...
Μακρυγένη Ελευθερία
[email protected]

Σε αύξηση της αγοραστικής κίνησης προσβλέπουν οι καταστηματάρχες

Ξεκινούν σήμερα και στην αγορά της Πάτρας οι χειμερινές εκπτώσεις του 2015 οι οποίες θα διαρκέσουν μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου. Όπως αναφέρει στο thebest.gr o Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου της Πάτρας Γιώργος Ρώρος αρκετοί καταστηματάρχες φαίνεται ότι θα ξεκινήσουν με δυναμικές εκπτώσεις. Συγκεκριμένα τονίζει ότι στα είδη ένδυσης και υπόδησης οι εκπτώσεις αναμένεται να κυμανθούν από 30 - 50%, στα είδη δώρων από 20 - 30% και στα λευκά είδη από 10%.

"Καλούμε τους καταναλωτές να προτιμήσουν τα τοπικά καταστήματα τα οποία επανεπεvδύουν τα χρήματα στην πόλη και δεν έχουμε οικονομική αιμορραγία, ενώ θα πρέπει να γνωρίζουν ότι στην αρχή των εκπτώσεων και αφού έχουν κάνει την έρευνά τους, υπάρχει πλήρη επάρκεια προϊόντων σε χρώματα και μεγέθη και γενικά μεγαλύτερη ποικιλία".

Ο Γιώργος Ρώρος εκτιμά ότι η αγορά στην περίοδο των εκπτώσεων θα κινηθεί καλύτερα, απ΄.ότι στο χρονικό διάστημα μετά τις γιορτές και μέχρι σήμερα."Ακόμα και στην εορταστική περίοδο καταναλωτές επέδειξαν συγκράτηση περιμένοντας τις εκπτώσεις".

Σχετικά με την περίοδο των προσφορών που προηγήθηκε επισημαίνει ότι η απελευθέρωσή τους ευνοεί τα πολυκαταστήματα και όχι τις ΜΜΕ.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ  ΕΠΙΣΗΣ:

Πάτρα: Από τις προσφορές στις εκπτώσεις – Σε τι ποσοστό κυμαίνονται – Απειλή νέων λουκέτων σε εμπορικά

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά