Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: "Μέχρι και την ανάγκη τους κάνουν έξω από τα σπίτια μας οι ιερόδουλες", δηλώνουν αγανακτισμένοι κάτοικοι της Τσαμαδού και της Μιαούλη

Πάτρα: "Μέχρι και την ανάγκη τους κ...

"Έχουμε τεράστιο πρόβλημα"

Τεράστιο πρόβλημα, ως φαίνεται, έχουν δημιουργήσει οι ιερόδουλες από την Αφρική, στους κατοίκους των οδών που έχουν επιλέξει για να κάνουν πιάτσα τα βράδια. Σύμφωνα με τα όσα δηλώνουν στο thebest.gr συμπολίτες που διαμένουν στην Τσαμαδού και την Μιαούλη η κατάσταση, σιγά-σιγά, έχει ξεφύγει με αποτέλεσμα η όλη κατάσταση να έχει εξελιχθεί σε «μαρτύριο» για τους Πατρινούς.

Τα επεισόδια με λεκτικές αντιπαραθέσεις, ακόμα και βίαιους διαπληκτισμούς είναι συνεχείς και τρομάζουν τους κατοίκους αφού ποτέ δεν ξέρουν πώς μπορούν να καταλήξουν. Φυσικά, ούτε λόγος για κυκλοφορία των παιδιών μετά τις 10:00 το βράδυ στους δρόμους έξω από τα σπίτια τους ενώ οι κάτοικοι, ακόμα και τα καλοκαίρια αναγκάζονται να κλείνονται μέσα αφού οι σκηνές που εκτυλίσσονται είναι, επιεικώς, ακατάλληλες για ανηλίκους.

Μάλιστα όπως μας εκμυστηρεύονται, δεν είναι λίγες οι βραδιές που οι Αφρικανές ιερόδουλες, κάνουν μέχρι και την ανάγκη τους σε εισόδους σπιτιών και καταστημάτων, αφού δεν έχουν που αλλού να πάνε.

Όσο για την Αστυνομία, κάνει προσαγωγές, το αδίκημα όμως που διαπράττεται είναι πταίσμα με αποτέλεσμα οι κοπέλες να αφήνονται και πάλι ελεύθερες και να επιστρέφουν στο πεζοδρόμιο.

Πατρινοί που μένουν στην περιοχή έχουν καταφύγει μέχρι και το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων, φοβούμενοι πιθανές ασθένειες που μπορεί να διαδοθούν, οι υπεύθυνοι του οποίου όμως δηλώνουν αδυναμία παρέμβασης και παραπέμπουν ξανά πίσω στην Αστυνομία.

«Η κατάσταση είναι ασύδοτη. Αναγκαζόμαστε να γίνουν ρατσιστές χωρίς να το θέλουμε», τονίζει συμπολίτισσα, σαφώς ενοχλημένη από το σκηνικό που διαμορφώνεται έξω από το σπίτι της.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις