Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Πάτρα: Τραγελαφικές καταστάσεις στο Δ.Σ. του Κοινωνικού Οργανισμού μετά το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του thebest.gr- Tουλγαρίδης εναντίον εργαζομένων!

Πάτρα: Τραγελαφικές καταστάσεις  στο Δ.Σ...
Κοντογεωργοπούλου Γιώτα
[email protected]

Στο πόδι η αντιπολίτευση

Στους εργαζόμενους έριξε τις ευθύνες ο Πρόεδρος του Κοινωνικού Οργανισμού του Δήμου της Πάτρας Θεόδωρος Τουλγαρίδης για το απόλυτο μπάχαλο που επικράτησε χθες στην διανομή τροφίμων στην Πολιτεία, από μια ΜΚΟ. Το θέμα, το οποίο αποκάλυψε το thebest.gr,  μονοπώλησε τη συνεδρίαση που έγινε σήμερα το μεσημέρι και κατά  τη συζήτησή του συνέβησαν πολλά και απίστευτα. Μερικά δε και ευτράπελα.

- Ο πρόεδρος κ. Τουλγαρίδης αρνείτο να φέρει το θέμα προ ημερησίας συζήτησης όπως ζητούσε η αντιπολίτευση. Το θέμα έθεσε η κ. Μαρία Ανδρικοπούλου Ρούβαλη και δεν υπήρxε πρόθεση να συζητηθεί με το "'ετσι θέλω". "Μετά τη συνεδρίαση" είπε ο κ. Τουλγαρίδης". Ακολούθησε ένταση με όλα τα μέλη της αντιπολίτευσης που κάποια στιγμή συζήτησε το ενδεχόμενο αποχώρησης σε ένδειξη διαμαρτυρίας και τελικά η συζήτηση ξεκίνησε.

- "Γιατί δεν ενημερώθηκαν τα μέλη του Δ.Σ." ήταν η ερώτηση σύσσωμης της αντιπολίτευσης και η απάντηση ήταν πέρα από κάθε φαντασία. "Διότι θα το καταψηφίζατε και εμείς θέλαμε να βοηθήσουμε τους φτωχούς" ήταν η απάντηση που άφησε τους πάντες σύξυλους. Για πρώτη φορά στα χρονικά δόθηκε μια τέτοια...πολιτική απάντηση, σε μέλη Δ.Σ. Μάλιστα, όπως ειπώθηκε, το πήρε πάνω του ο ίδιος ο Δήμαρχος το θέμα της διανομής, όταν εκφράστηκαν ενστάσεις για να ακολουθηθεί η συνήθης διαδικασία.

- Ο Πρόεδρος επέρριψε ευθύνες στους εργαζόμενους για την κατάσταση που επικράτησε χθες και το μπάχαλο με τους Ρομά, γεγονός που προκάλεσε την έντονη αντίδραση των εκπροσώπων των εργαζομένων που είπανε ότι δεν έχουν καμία εθύνη γιατί για πρώτη φορά παρακάμφθηκαν και ανέλαβε τη διαδικασία μόνη της η δημοτική αρχή.

- Αλαλούμ επικράτησε όταν ακούστηκε ότι περίσσεψαν και κάποια τρόφιμα και τότε κλήθηκαν να τα πάρουν οι υπάλληλοι οι οποίοι απάντησαν ότι αυτοί δίνουν τρόφιμα για τους φτωχούς και δεν τα παίρνουν!

- Από τις καλύτερες στιγμές ήταν όταν τα μέλη του Δ.Σ. που πρόσκεινται στη δημοτική αρχή ρωτούσαν να μάθουν περί τίνος ακριβώς πρόκειται για την οργάνωση που εν κρυπτώ είχαν επιλέξει.

¨Πήρατε μια οργάνωση και δεν ξέρετε τι είναι;" ρώτησε έκπληκτος ο Νίκος Τζανάκος.

- Και το φινάλε: Τα μέλη του Δ.Σ., (η αντιπολίτευση δηλαδή), παραιτήθηκαν του μισθού τους. Όχι όμως ο Πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος. Σημείωση ότι τα τελαυταία χρόνια για πρώτη φορά θα αμείβεται και ο αντιπρόεδρος.

- Για την ΜΚΟ ακούστηκε ότι δεν είναι ακριβώς ΜΚΟ, αλλά κάτι σαν σύλλογος.

- Για τους λόγους που οδήγησαν τον Δήμαρχο στο να παρίσταται στο χώρο όπου γινόταν η εγγραφή μελών, κυρίως τσιγγάνων, δεν ακούστηκε κουβέντα.

- Καμία απάντηση και για το τυχαίο της διανομής τορφίμων από την εν λόγω ΜΚΟ σε "κόκκινους" Δήμους.

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις