Μαζί με την αδελφή της
Νέκρη βρέθηκε η 19χορνη Μις Ονδούρα, Μαρία Χοσέ Αλβαράδο που είχε εξαφανιστεί από τις 13 Νοεμβρίου, μαζί με την 23χρονη αδελφή της Σοφία Τρινιντάτ.
Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία οι δύο νεαρές γυναίκες βρέθηκαν νεκρές στην όχθη ποταμού στην περιοχή της Σάντα Μπάρμπαρα της δυτικής Ονδούρα η οποία ελέγχεται από συμμορίες και καρτέλ ναρκωτικών.
Η 19χρονη Μαρία Χοσέ ήταν υποψήφια για Μις Κόσμος που θα γίνει στο Λονδίνο στις 14 Δεκεμβρίου ενώ οι διοργανώσεις θα αρχίσουν την Πέμπτη 20 Νοεμβρίου.
Ακόμη, δεν έχει γνωστό αν έχει διαπιστωθεί τι τους συνέβη και αν ο θάνατός τους οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια.
Περίπου100.000 άνθρωποι δολοφονήθηκαν το 2012 στην Ονδούρα με το ποσοστό των ανθρωποκτονιών να φτάνει το 90,4% και σύμφωνα με τα Ηνωμένα Έθνη είναι η πιο βίαιη και επικίνδυνη χώρα στο κόσμο.
Πηγή: euronews
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr










